Video – De jonge Chelsea uit Suriname raakte besmet en heeft het bijna niet gehaald

Chelsea Suriname 1

Ik kan niet ademen’. Dat was het eerste dat ze tegen de mevrouw aan de telefoon zei toen ze hoorde dat ze positief was. Ik dacht niet eens aan mezelf maar alleen aan mijn familie zegt ze huilend. Ze voelde zich schuldig.

Kennen jullie het verhaal van Chelsea uit Suriname al? Ze heeft in een uitgebreide video haar ervaring met de besmettelijke ziekte Covid-19 gedeeld Ze was er bijna niet meer. Ze heeft zelfs ‘het licht’ gezien en haar overleden opa. Ze werd zo ziek en depressief dat ze zelfs aan zelfdoding dacht. Daar is ze erg van geschrokken.  Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Bedankt voor het delen van jouw moedige verhaal Chelsea. Be blessed.

Chelsea deelt haar ervaring met Covid-19 en hoe zij 50% kans had om het te overleven. Zij deelt het heel proces met ons. Vanaf het begin, de opname, de impact op de familie, de manier waarop ze zich heeft gevoeld en elke andere stap waardoor ze is gegaan.

A Life Experience is een series van video’s waarbij individuen één van hun levenservaringen delen met als doel om anderen te inspireren.

Bekijk hieronder de video van Chelsea vertelt haarverhaal van A tot Z. Ze laat duidelijk weten dat het echt niet gewoon een griepje is. Luister naar haar verhaal en geef het door aan een ieder.

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaagOf bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: Lees ook

Video – 28-jarige Chandel uit Suriname was besmet – Ervaring van een ex- patiënt (familienieuws.com)

Video – Arts Amar Punwasi uit Suriname was besmet – Ervaring van een ex-patiënt (familienieuws.com)

Over de dood van mijn broer Ricky – ervaring van een ex-patiënt (familienieuws.com)

Video – Raisa uit Suriname is besmet geraakt – Ervaring van een ex- patiënt (familienieuws.com)

Matthieu uit Nederland is besmet geraakt – ervaring van een patiënt – RIVM: “dodental het hoogst sinds mei” (familienieuws.com)

Video’s – Mohammed uit Suriname is besmet geraakt – Ervaring van een ex-patiënt (familienieuws.com)

Video – Arts Jerrel Pawiroredjo uit Suriname was besmet – Ervaring van een ex-patiënt (familienieuws.com)