Dringend opzoek naar de familie van ernstig zieke man uit Suriname

man Aruba Suriname

Lieve mensen kunnen jullie dit bericht delen met alle contacten in Suriname en Nederland. We zijn namelijk dringend opzoek naar de familie van deze meneer uit Suriname. Hij ligt momenteel ernstig ziek in het ziekenhuis te Aruba. Hij is niet aanspreekbaar. Graag dit bericht delen zodat zijn familie snel achterhaald kan worden. Bekijk het bericht voor meer informatie over de man. Herken je deze man of weet je iets? Maak dan direct contact!

De Christelijke kerk iglesion Sion is op zoek naar familieleden van meneer Edmund Vilt, hij is opgenomen in het ziekenhuis van Aruba en kan niet praten, hij is ernstig ziek. Wat bekend is, is dat hij is afkomstig is uit Suriname. Meneer heeft ook 2 kinderen. Vermoedelijk zijn ze woonachtig in Nederland. Deel daarom dit bericht in zowel Nederland als in Suriname.

Deze meneer “Edmund Vilt” komt uit Suriname en woont al heel lang op Aruba. Hij heeft 2 kinderen in Nederland, hij is momenteel in een kritieke toestand opgenomen. Hij is lid van de Kerk ‘Iglesia Sion Aruba’ , en de kerkleden en verpleging van ‘Dr.Horacio E. Oduber Hospital’ proberen een familielid te bereiken. Kent u hem, of een familielid…, AUB graag contact opnemen met de kerkleden of het ziekenhuis. Maak contact met de kerk als je meer info wilt of als je weet waar de familie van deze meneer is. Dit is hun FACEBOOK adres:.  Iglesia Sion Aruba Aruba | Facebook

Onderstaand bericht stond kregen we binnen via Christelijke kerk iglesion Sion. Het stond in een lokale Arubaanse krant. ArubaNative.

man Aruba Suriname