“Liever ga ik dood” – De trieste situatie van mevrouw Sahadew

moeder Suriname

‘Ze heeft drie kinderen maar de kinderen bekommeren zich niet om haar’.

Een hele trieste video om te zien. Zelfs meneer Vismale kan zijn tranen bijna niet in bedwang houden. Hij smeekt de autoriteiten om iets te doen.

Deze moeder leeft in zeer, zeer slechte omstandigheden. Ze kruipt door het huis en als je naar binnen kijkt zie je tientallen vleermuizen. Een griezelig aangezicht. Hartverscheurend om te zien hoe deze moeder door het leven gaat. Ze is helemaal alleen. Een vrouw heeft haar situatie gezien en heeft 1 voor 12 gebeld om met spoed te komen kijken naar haar situatie. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Hier moet snel iets gebeuren. Dit kan echt niet. LET OP. De beelden kunnen zeer emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening mee. P.s Lees onderstaande update. Gelukkig is er een oplossing.

Directeur meneer Vismale is vandaag te Saramacca. Helemaal achterin een bakabienie is hij op bezoek bij een mevrouw. Een andere vrouw heeft hem daar naartoe gestuurd. Ze wilde dat hij en kijkje ging nemen bij mevrouw Parbatia Sahadew. Een mevrouw die dag en nacht in haar hangmat ligt.

Meneer Vismale treft de vrouw aan in haar hangmat. Het doet hem verschrikkelijk pijn om haar zo te zien. Hij kan zijn emoties niet in bedwang houden. Ze zit daar met een zwerm vliegen om haar heen. Het gaat duidelijk niet goed. Meneer Vismale is overrompeld door hetgeen hij te zien krijgt. Het huis heeft ongedierte. Tientallen vleermuizen hangen in de kamer. Verschrikkelijk. Dit is absoluut geen gezonde woonsituatie voor deze 68 jarige vrouw. Ze MOET daar weg.

Mevrouw Parbatia Sawadew, is er slecht aan toen. Ze is moeder van 3 kinderen. Maar die zijn er niet. Meneer Vismale doet bij deze ook een oproep aan de eventuele familie. Hij smeekt de autoriteiten om iets te doen. Dit kan niet. Bekijk hier onder de video en geef het door een iedereen!

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Lees hier de update van meneer Vismale

Klik onderstaande link

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: