Chivaida Bakboord is afgestudeerd in Suriname

Bakboord afgestudeerd

Hard work pays off!! Wat een prestatie!

Helpen jullie ons mee met het feliciteren van de knappe Chivaida Bakboord uit Suriname. Ze is vandaag afgestudeerd aan de Anton De Kom Universiteit in Suriname.

Maken jullie kennis met Mej. Bakboord Chivaida, Bsc. Bekijk het bericht voor meer informatie en foto’s. Geef het door aan belangstellenden. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht.

Het volgende schreef ze zelf op social media:

AFGESTUDEERD AAN DE ANTON DE KOM UNIVERSITEIT VAN SURINAME

Ik blik met een trots gevoel terug op de afgelopen jaren als student van de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Het was niet makkelijk, but guess what I DID IT🥳🥺👩‍🎓
Vandaag, donderdag 15 april 2021, kan ik eindelijk zeggen dat het harde werk beloond is.
Het Judicium is geworden 7,7🥳

Ik verkreeg hierbij de graad BACHELOR OF SCIENCE IN DE BEDRIJFSKUNDE ( BSc. in Business Administration)
Ik bedank ten eerste de ALMACHTIGE GOD die mij nooit in de steek laat. Verder bedank ik een ieder die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd ter realisatie van dit doel.

Woorden schieten mij tekort om aan te geven hoe dankbaar ik ben voor elk één van jullie in mijn leven. Als ik namen moet noemen ben ik nu nog niet klaar. Zo trots als ik jullie heb gemaakt, weten jullie precies wie jullie zijn.
GRANTANGI!😘

Mej.

Bakboord Chivaida,
Bsc.

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaagOf bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: