Video – Wie heeft de 5-jarige Sherity ‘aangeraakt’? 1 voor 12 Suriname

sherety 1 voor 12 Suriname

Opa en stiefvader waren degene die het meisje in bad deden. Het zal toch niet waar zijn??? Een misselijkmakende gedachte. 

Video – Hierbij een trieste update over de kleine Sherety. Het arme meisje is ernstig ziek geworden nadat ze besmet raakte met het Zika virus. 1 voor 12 Suriname helpt haar lieve tante om medische kosten te betalen.

Maar nu moet het 5-jarige meisje ook naar een gynaecoloog. De dokter heeft namelijk iets ergs ontdekt. De politie heeft de zaak opgenomen en zal gelukkig hard optreden. Bekijk de video van tante in gesprek met meneer Vismale. We hebben er geen woorden voor. Hoe ziek kan iemand zijn?

Geef het bericht door aan belangstellenden: Lieve mensen, laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn. Hou uw kinderen goed in de gaten. In het bijzonder de kinderen die zelf niet goed kunnen communiceren. Er lopen vreemde wezens op aarde

We schonken vorige maand aandacht aan de 5-jarige Sherity Armaketo. Ze kreeg na het Zika virus ernstige neurologische aandoeningen.

Meneer Vismale van Stichting 1 voor 12 is weer op bezoek geweest bij de tante van het meisje. Hij helpt haar met het betalen van de medische kosten. Het meisje was gisteren bij de dokter. Die heeft ontdekt dat het gedeelte tussen haar benen niet in takt is. Het zal toch niet waar zijn? Luister naar de bizarre update. Haar tante vertelt wat er allemaal aan de hand is.

Oma is met Sherety naar de dokter geweest omdat ze klaagde van pijn tijdens het baden. En de dokter heeft iets ernstigs ontdekt. Tijdens het onderzoek kwam hij tot de ontdekking dat het meisje vermoedelijk gebruikt is. Er is onmiddellijk een onderzoek ingesteld. De politie is ook op de hoogte. De familie heeft wel een vermoeden wie het meisje iets aan gedaan kan hebben. Het meisje werd namelijk door haar opa en haar stiefvader gebaad. Niet door haar moeder en ook niet door haar oma.  Dat heeft haar moeder zelf verteld.

Haar tante vertelt uitgebreid het minder prettige nieuws aan de directeur. Bekijk de video daarvan onderin het bericht. Bekijk ook de eerder opgenomen video met de hulpoproep van tante: Laten we de stichting ondersteunen met het helpen van dit meisje.

FamilieNieuws Shoppen: Winkelen bij BOL.com?
BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie  Of bekijk onderstaande producten die wij voor jullie hebben verzameld. Bestel ze vandaag dan heb je ze morgen al in huis. (Nedeland) 
Bekijk hier de eerdere video over

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Disclaimer: De familie heeft zelf ervoor gekozen om dit verhaal te delen met de gemeenschap. Laat het een waarschuwing zijn voor anderen.