Video uitvaart – We hebben afscheid genomen van onze Ashok Jankie – foto’s

Ashok Janki Suriname

We didn’t see it coming

Ashok Jankie uit Suriname is overleden. Hij is maar 45 jaar jong geworden. Inmiddels hebben zijn vrienden en familieleden afscheid van hem genomen. Hij laat een vrouw en twee dochters achter.  Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de gedeelde video’s, foto’s en condoleances.

Live video – Speciaal voor de mensen die er niet bij konden zijn is was er een live stream tijdens het afscheid en de crematie. Je kunt de video’s hier bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin, al zijn matties, overige familieleden en nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Watching over us

GONE TO SOON😥😥😥
You Were here one moment, then you were gone.
We had no idea what was going on.
The sadness in our heart is so hard to bear,thinking you thought no one cared.
The emptiness, loneliness and pain you were dealt,makes it hard for us to understand what you had felt.
How we wish we could have taken it all away,
If only we knew what you were thinking on that day.
A thousand words or tear won’t bring you back to stay.
For GOD said it was time to go his way.
You are now safe in heaven with all the angels above.

R.i.p

Ashokkumar Jankie

Van de Wayamboweg in Suriname is overleden in de veel te jonge leeftijd van 45 jaar. Hij was meer bekend als Ashok.

Janki Ashok

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances. Bekijk de video van de uitvaart onderin het bericht. Geef het door aan belangstellenden

FamilieNieuws Shoppen:
Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek. BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen:


Bekijk hier de video van de uitvaart. Deze heeft gisteren dinsdag 13 april 2021 plaatsgevonden. Geef het door aan belangstellenden.

Lukt het niet om de video te openen? Bekijk hem dan hier rechtsreeks via Youtube van Suriname Live stream