Onze Hasrat Aliradja is er niet meer – foto’s video’s uitvaart Suriname

Hasrat Aliradja Suriname

Ga nooit weg zonder te groeten

Hierbij maakt Fernandes Group Suriname het overlijden bekend van hun zeer gewaardeerde collega en medewerker. Hasrat Aliradja. Meer bekend als Ali. Hij is overleden in de jonge leeftijd van 43 jaar en heeft 24 jaar voor het bedrijf gewerkt.

Video uitvaart – Ali laat zijn vrouw en 4 kinderen achter. We wensen hen in het bijzonder veel kracht en sterkte toe. De uitvaart is achter de rug. U kunt de gedeelde foto’s en video’s daarvan in het bericht bekijken. Geef het door aan belangstellenden

We wensen alle vrienden, familie en overige nabestaanden veel kracht en sterkte met het plotselinge verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Ga nooit weg zonder te groeten,
ga nooit heen zonder een zoen.
Wie het noodlot zal ontmoeten,
kan het morgen niet meer doen.

Loop nooit weg zonder te praten,
dat doet soms een hart zo pijn.
Wat je ’s morgens hebt verlaten,
kan er ’s avonds niet meer zijn.
~ Toon Hermans ~

Bekijk onderin het bericht de video’s en foto’s van de uitvaart die gedeeld zijn door de familie:

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 


Hasrat Aliradja Suriname Hasrat Aliradja Suriname Hasrat Aliradja Suriname Hasrat Aliradja Suriname