Video – ‘We hebben nergens om te gaan’. Gezin uit Paramaribo op straat gezet!

Paramaribo huis

‘Ik heb geen grond, geen huis en geen familie hier om me te helpen’.

Mevrouw Farida heeft het zwaar. Niet lang terug heeft ze haar 3de kind  plotseling verloren. Een dochter van 41 jaar. Die heeft twee tienerdochters bij haar achtergelaten. Haar man is ziek en nu moet ze plotseling verhuizen.

De eigenaar is al gekomen om al haar spullen op straat te zetten. Mevrouw is radeloos en heeft geen idee waar ze naartoe moet. Ze heeft zoveel problemen. Wat nu?

Mevrouw is naar de media gestapt om haar verhaal te vertellen. Bekijken jullie haar oproep en geef het door aan een ieder. Dit is niet leuk zo. Mevrouw heeft zoveel ellende en verdriet in haar leven gehad. Wellicht kan iemand haar helpen en/of adviseren

Mevrouw uit Paramaribo

Farida Bacchus heeft 43 jaar met haar gezin gewoond aan de zonnebloemstraat te Paramaribo. En nu moeten ze weg van daar. Zomaar ineens, van de een op de andere dag. Het perceel zou doorverkocht zijn. De vastenmaand is begonnen, wat een toestand. Mevrouw is radeloos en heeft contact gemaakt met de media voor hulp.

Ze zijn overgeleverd aan de straat. Ze hebben nergens te gaan. Het gezin heeft het al ontzettend kwijt. Mevrouw vertelt dat in korte tijd al 2 dochters heeft verloren. En in 1981 is een baby van haar overleden. Daar heeft ze het als moeder heel erg zwaar mee. 1 van haar dochters was pas 41 jaar en heeft 2 maanden geleden twee tienerdochters achtergelaten. Die wonen ook bij het gezin.

Haar man, meneer Bacchus, is ziek, en die verblijft in Guyana. Dit vanwege de medische kosten. Hij is daar voor behandeling omdat de kosten in Suriname niet te betalen zijn. Het gezin heeft veel problemen en uithuiszetting kunnen ze er niet bij hebben. Vandaar dat ze in gesprek zijn gegaan met de media.

Ze heeft nog 1 zoon, die woont met zijn gezin in een 1 kamer woning. Hij helpt zijn moeder wel. Ze kan wel daarnaartoe, maar dat is ook geen doen. Onmogelijk om met zijn allen in een kamertje te blijven. Triest hoor. Ze heeft echt een eigen woning nodig. Een huurwoning want een eigen perceel hebben ze ook niet.

Video TBN Prime

Bekijk hier de video van TBN prime Alert. Geef het door aan anderen, wellicht kan mevrouw wat hulpen/of advies krijgen. Wellicht kan iemand ze helpen met onderdak want ze kunnen toch onmogelijk op straat leven? Ze doen een oproep aan de gemeenschap:

Wilt u meer informatie of wilt u ook helpen? Mevrouw Farida Bacchus is ook zelf te bereiken op het nummer +5977157906

GEZIN NA 43 JAAR OP STRAAT – TBN PRIME ALERT

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: