Video – “Mijn tumor is uitgezaaid” – Het trieste verhaal van een jonge moeder uit Suriname

mevrouw ziek Suriname

“Straks als mijn ogen voorgoed dicht gaan heb ik niemand die mijn kind kan verzorgen”.

Hartverscheurende woorden van Wiemla, een jonge moeder. Ze heeft zojuist gehoord dat de kanker is uitgezaaid. De dokters hebben haar bedankt. Ze is radeloos en vertelt huilend haar verhaal in de media. Bekijk haar video en luister naar haar oproep aan de gemeenschap.

Ze vertelt uitgebreid hoe het allemaal is begonnen. Ze maakt zich vooral zorgen om haar dochtertje, die zelf ook niet gezond is. Pijnlijk om te zien. Mevrouw is altijd een hardwerkende vrouw geweest. Geef het bericht door aan iedereen wellicht kan het de juiste mensen bereiken. Want dit kan toch niet gewoon het einde zijn? Niet op deze manier toch?

Jonge moeder

Bekijk hier de video van mevrouw Wiemlawatie Dalloe in gesprek met TBN Prime Alert Suriname. De jonge moeder kreeg vandaag (gisteren, maandag 12 april 2021) het bericht dat het heel erg gesteld is met haar gezondheid. De kanker is verder uitgezaaid. De artsen kunnen niet veel voor haar doen. Wat ze nog wel kan doen is medicijnen blijven gebruiken. Om haar leven toch nog een paar jaar te verlengen. De medicijnen zijn duur. Heel duur!

Mevrouw heeft een dochtertje van 12 jaar die geboren is met suikerziekte. Zij heeft twee keer per dag insuline nodig. Iets wat ze nu ook zelf moet betalen. Daarbovenop heeft ze een man die hartpatiënt is. Geen gezonde situatie voor hen alle drie.

Het gezin woont in een huurhuis. En mevrouw, die haar medicijnen dringend nodig heeft, moet zelf haar medicatie betalen. De kosten stapelen zich op, daarom heeft ze besloten om naar de media te stappen en via hen hulp te vragen aan de gemeenschap.

“Ze hebben te lang gewacht”

Ze is opgegeven door de artsen. De tumor in haar hersenen is helemaal uitgezaaid. Ze had niet verwacht dat het al zo erg met haar was gesteld. Mevrouw is radeloos en erg geschrokken. Ze zit diep in de problemen. Haar leven is helemaal veranderd. Ze was een hardwerkende vrouw.

Wiemla reed schoolbus, maar dat kan niet meer. Ze kan niet meer achter het stuur zitten vanwege haar ziekte.  Ze vertelt in de video hoe het allemaal is begonnen. In 2018 ontdekte ze een knobbeltje achter bij haar oren. Het bleek kanker. Ze werd direct geopereerd. Maar na de operatie begonnen de klachten. Ze begon flauw te vallen en haar mond werd krom.

“Ik ging altijd naar de dokter maar ze hebben me nooit gezegd dat het zo erg was”

Video

Bekijk de video met haar uitgebreide verhaal. Geef het door aan een ieder. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat ze toch nog een beetje hulp kan krijgen. U kunt haar ook zelf contacten voor extra informatie of als u ook wilt helpen. Haar nummer is +5978706844 Mevrouw Wiemlawatie Dalloe

“Ze hebben met mijn leven gespeeld en nu komen ze me zeggen dat ze me bedanken!”

ZIEKE MEVROUW HEEFT GEEN GELD VOOR MEDICIJNEN – TBN PRIME ALERT

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: