Live video – Shaam en Sida uit Suriname samen gecremeerd – video en foto’s

Ramadhin Surjbali Suriname

Hartverscheurend. Van de week zijn Anielkoemar Ramadhin en Sidha Surjbali overleden in Suriname. De jonge geliefden besloten om samen uit het leven te stappen. Een trieste gebeurtenis voor de familie

Video – Vandaag is de uitvaart. Het echtpaar wordt samen gecremeerd. Speciaal voor de mensen die er niet bij kunnen zijn is er een live stream aanwezig. U kunt de video hier bekijken. LET OP: De beelden kunnen emotioneel overkomen. Bekijk ook de overige gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden.

Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden, vrienden en alle overige nabestaanden van het echtpaar veel sterkte met dit plotselinge verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Overleden

Ramadin – Surjbali Rosida
Meer bekend als Sida
In de leeftijd van 36 jaar

&

Ramadhin Anielkoemar
Meer bekend als Shaam
In de leeftijd van 49 jaar

Bekijk de vele gedeelde foto’s en de live video van de uitvaart onder in het bericht. Geef het door aan belangstellenden.

Ramadhin Surjbali Suriname Ramadhin Surjbali Suriname Ramadhin Surjbali Suriname

Ramadhin Surjbali Suriname Ramadhin Surjbali Suriname Ramadhin Surjbali Suriname Ramadhin Surjbali Suriname Ramadhin Surjbali Suriname Ramadhin Surjbali Suriname

Ramadhin Surjbali Suriname Ramadhin Surjbali Suriname Ramadhin Surjbali Suriname Ramadhin Surjbali Suriname

Bekijk hier de live video van de uitvaart:


Gaat de video niet open dan kunt u hem rechtstreeks via Youtube bekijken bij Suriname Live Streaming. Klik hier

Zelfdoding. Wil je erover praten?
Nederland: Denkt u aan zelfdoding of maakt u zich zorgen om iemand? Iedereen kan 24 uur per dag anoniem bellen met 0800-0113 of chatten via 113.nl.
Suriname: Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)