Jolanda Wassenaar is vandaag 55 jaar – video’s foto’s

vejaardag Jolanda Wassenaa

Da na wan hieperdepiephoeree!!

Ons schoolmeisje is 55 jaartje jong geworden. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht. Houden jullie ook zoveel van haar? Wij ook!!! P.s. wil je even lachen? Kijk dan naar de video’s in het bericht. Je voelt je meteen goed. Dank je wel Jolanda!!

Een fantastische mijlpaal voor de Asago legend. Ze is vandaag 55 jaar geworden. De ster, die niet te lang geleden haar moeder verloor, maakt heel Suriname blij met haar optredens. We wensen haar een gezegende dag en hopen dat ze nog heel lang gaat blijven doen wat ze doet! We hebben haar nodig. Zeker nu.

En we kunnen niet wachten tot we weer met zijn allen live van haar shows kunnen genieten. We hebben een aantal video’s toegevoegd zodat jullie weer even kunnen genieten en lachen. Bekijk ze onderin het bericht. Geef het door. Helpen jullie mee met de felicitaties. Die kun je plaatsen onder het bericht op Facebook