HELP! Baby Isaura uit Suriname moet geopereerd worden – foto’s

Baby Isaura Bell

Doneren is niet verplicht. De familie vraagt niet alleen om geld maar ze vragen ons ook om kleine Isaura mee te nemen in onze gebeden.

Gaarne even uw aandacht: Kunnen jullie dit bericht doorgeven aan iedereen. Samen kunnen we namelijk baby Isaura Bell uit Suriname helpen. Ze hebben een tumor in haar hoofdje ontdekt. Ze moet zo snel als mogelijk geopereerd worden, maar haar mama heeft nog niet al het geld bij elkaar. Bekijk de gedeelde foto’s. Geef het bericht door aan al je contacten in Suriname en Nederland. Alle beetjes helpen. Samen komen we er wel.

De moeder van Isaura is één alleenstaande vrouw. Ze werkt voor de overheid. En krijgt maar 40% vergoed. Haar nichtje Danitcha Sedoc is begonnen met de inzameling.

Het volgende schreef haar nicht Dani Sedoc namens de familie:

Familie en vrienden. Ik Ben niet iemand die gemakkelijk wat deelt maar dit trekt me aandacht Echt wel. Mijn nichtje Isaura Bell is al een paar maandjes ziek. Gister kregen we te horen dat ze een Tumor heeft in der hoofd en dat ze een drain moet krijgen om genezen te worden. Ze moet dus geopereerd worden

De operatie kost 7000 srd en 875 euro. Haar moeder kan dat sowieso niet alleen klaar spelen. Onze Isi is pas 14 maandjes jong. We vragen om een vrijwillige bijdrage want un sab a teng tranga en tof Maar met Jesus kan het Altijd lukken. Share for help please! U kun mij een pm sturen voor verdere details. We bedanken ook alvast een ieder die ons heeft ondersteund in welke vorm dan ook.

Let’s help Isi Let’s do it together.

Uw vrijwillige bijdrage in SRD mag u storten op het rekening nummer
2013894, bank is Dsb en op naam van Sedoc Danitcia.

Uw vrijwillige bijdrage in EURO mag u (voor de mensen in Nederland) storten op Euro rekening nummer
NL71 INGB 0755 9414 70 Naam: Wendy Udenhout

Voor een persoonlijke bijdrage in Nickerie mag u contact maken op het nummer 8540443 en in Paramaribo op 7462977 (moeder)
Gado blessi sribi switi en laat God uw leidsman zijn. Gado blessi en we gaan samen voor. 

Het hoef niet special geld te zijn. We zijn ook dankbaar voor al jullie gebeden. Steun kan ook in een andere vorm. We zijn dankbaar en laat God uw hart leiden voor de manier dat u het wil doen. De Heer Is Je Herder Isi. Het komt goed.

Bekijk de gedeelde foto’s voor extra informatie onderin het bericht

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 
Voor extra informatie kun je contact maken met de Danitcia Sedoc op Facebook. Klik hier: https://www.facebook.com/amira.sedoc

Baby Isaura Bell

Baby Isaura Bell Baby Isaura Bell Baby Isaura Bell

Baby Isaura Bell Baby Isaura Bell Baby Isaura Bell Baby Isaura Bell