Happy birthday I Am Aisha: top hiphop artiest die altijd haar eigen plan volgt

I Am Aisha is vandaag jarig

Da na wan hieperdepiep hoereee! Helpen jullie ons mee met het feliciteren van de prachtige I Am Aisha? Deze hiphop artiest is vandaag jarig.

Topartiest

Aisha Echteld aka I Am Aisha, is een Nederlands hiphopartiest die haar eigen weg volgt. Haar grootste hit is de platina hit single Zulke dingen doe je. Deze track is al meer dan 11 miljoen keer op Spotify beluisterd en de videoclip is nu al 16 miljoen keer bekeken. En ze schrijft daarbij haar eigen teksten. Aisha is ook bekend door haar deelname aan het populaire TV programma Expeditie Robinson.

Muziek zit in de familie

De appel valt duidelijk niet ver van de boom. Aisha’s moeder is Jetty Weels, die bekend is geworden als zangeres van Mai Tai. En haar vader speelt percussie. Check deze video, waar ze met haar moeder Ruth Jacott ontmoet. Ze zijn duidelijk fan!

Surinaamse roots

In 2016 liet Aisha haar cooking skils zien in een gastoptreden bij YouTube kanaal FunX. Je kunt duidelijk merken dat ze van Surinaamse afkomst is. Ze maakte namelijk bruine bonen met zoutvlees!

Wij hebben het niet kunnen proeven, maar presentatrice Shay vond het erg lekker. Het recept kun je hier vinden.

Eerste geld

Dit is ook een leuk verhaal. Weet je wat Aisha als eerste deed toen ze een beetje geld ging verdienen? Haar moeder meenemen naar Suriname! Haar moeder was er sinds 1985 niet meer geweest en ze hebben samen genoten.

Wij wensen Aisha een hele fijne verjaardag met haar familie en vrienden. Helpen jullie ons mee met feliciteren? Dat kan op onze Facebook of Instagram pages.

P.S. Als nabrander hebben we nog 5 leuke video’s.

Hiphop skills bij FunX:

In de gym met Sam Hoogland:

Leuk interview samen met F1rstman:

Nog een leuk interview:

En een mooie make-up tutorial uit de videoreeks Dutch Beauty van Vogue: hoe creëer je een golden summer wetlook.