Onderneemster Siomara Slager kwam uit een diep dal – foto’s Blog Denise Faerber

Xiomara Slager almere

Ze werd geslagen door haar ex en moest vluchten met de kids!

Weet je, er zijn veel vrouwen die het zwaar hebben thuis. Ruzie, vechten en mishandeling. Sommige vrouwen om ons heen worden dagelijks geslagen door hun man of vriendje. Maar ze komen er niet voor uit. Dit is natuurlijk ook moeilijk. Men weet vaak ook niet hoe ze erop moeten reageren. Maar uitspreken is wel goed.

Dat heeft Siomara Slager nu ook gedaan. Ze heeft haar verhaal gedeeld met de media. Ze laat ook zien dat je uit een diep dal kunt kruipen. Het gaat nu goed met haar en daarom probeert ze andere vrouwen te helpen. Lees mijn vlog over de jonge onderneemster uit Almere. Kijk ook naar de vele gedeelde foto’s. Geef het door aan anderen want zonder dat je het weet kan het mensen inspireren om ook stappen te ondernemen. Er is namelijk een plek waar je naartoe kunt. Groetjes Denise

Slechte relatie

Denise Faerber van FamilieNieuws

Weet je hoeveel vrouwen in een soortgelijke situatie zitten? Heel veel, maar we zullen het van sommige nooit weten. Persoonlijk ken ik een aantal vrouwen die in en slechte relatie zitten. Op de vraag: ‘Waarom blijf je eigenlijk?’ Krijg ik als antwoord: ‘Stel je voor ik ga weg. Wat dan?’ Ze hebben zelf al zoveel redenen bedacht om toch te blijven. Is moeilijk om je als vriendin hierin te mengen. Want zelf weet ik het natuurlijk ook niet echt.

Afhankelijkheid is 1 van de redenen om te blijven en liefde ook’.

Na alles wat er is gebeurd, hopen de meeste toch dat het weer goed komt met de relatie. En dat hij zal veranderen.

Het verhaal van Siomara

Foto van sourcedblack

Het gaat goed met de prachtige Siomara Slager uit Nederland. De 37-jarige onderneemster heeft nu een prachtige wasstraat in Almere. Maar het ging niet altijd goed met haar. Siomara is slachtoffer van huiselijk geweld. Haar ex sloeg haar. Ze moest met haar kinderen vluchten. Uiteindelijk putte ze daar inspiratie uit om nu anderen te helpen. Vooral door haar verhaal te delen. ‘Ala ogrie e tjaar wan boeng’ zeg maar. Ze heeft haar verhaal gedeeld met de media. Geef het door aan anderen. Het kan eenieder inspireren. Want weet je, er zijn zoveel vrouwen die in een soortgelijke situatie zitten, maar van weinig weet je het.

Siomara Slager, die vooral geïnspireerd is door haar oma uit Suriname. Ze heeft een liefdevolle jeugd gehad, maar het was niet altijd even makkelijk. Zo vertelt ze dat haar moeder haar kreeg toen ze 18 jaar was. Ze is grotendeels door haar oma opgevoed.

“Veel mensen hebben een hekel aan wassen, maar ik doe het met liefde”

Haar oma is een inspiratie voor haar. Ze heeft zichzelf ook behoorlijk omhoog gewerkt. Ze is kwam naar Nederland met een Mulo diploma en is nu universitair geschoold en kreeg uiteindelijk een superbaan in Rotterdam.

Haar oma was er voor haar toen ze problemen had met haar ex.

Mijn oma en haar vriend Jack, mijn bonusvader.

Ze heeft ook hulp gehad van haar ouders en tante. Ook een maatschappelijk werkster heeft haar goed opweg geholpen. Je hoeft er dus niet alleen voor te staan als je niet gezegend bent met een warme familie. Siomara laat ons zien dat je ook na tegenslagen vooruit kunt komen. Ze heeft nu een succesvolle wasstraat. Ze wast letterlijk mensen hun vuile was schoon.

“Door je was uit te besteden, koop je vrije tijd.”

Ik las vanmorgen haar succesverhaal bij RTL Nieuws online en Avanti Almere . Ik ben toen ook opzoek gegaan naar haar. Haar wasstraat heet The Washlounge in Almere. Siomara is een open en frisse jonge vrouw. Heel leuk om te zien hoe mooi haar bedrijf is. The Washlounge is te vinden op social media

Foto van sourcedblack

Ze vertelt ook over haar verleden, haar Surinaamse familie en hoe ze vanwege het geweld binnenshuis moest vluchten naar het Oranje Huis. Een opvanghuis voor vrouwen. Ze hebben Siomara geholpen om weer op eigen benen te staan. Ook zij dacht dat het toch nog goed zou kunnen komen met haar ex. Maar ze zijn nu toch definitief uit elkaar gegaan. Ze is ook in Almere blijven wonen, tegen het advies van de politie. Ja, ze komt hem af en toe tegen, maar daar staat ze nu boven.

“Al drie jaar heeft Siomara The Washlounge, haar eigen wassalon in Almere.”

De positieve jonge vrouw vertelt wat haar grote toekomt plannen zjn. Ik wens je heel veel succes! En zo te zien kom je er wel. Bedankt Siomara voor het delen van je verhaal. Je laat ons zien dat niets onmogelijk is. Hopelijk lezen veel jonge vrouwen jouw verhaal. Groetjes van Denise

Foto van sourcedblack. Haar make-up is gedaan door Beauty By Nahanni
Fotocredit: de fantastische foto’s zijn geschoten door Lisa Zilver fotografie www.lisazilver.nl