Happy birthday Janice Babel – Miss Amsterdam en Miss Supermodel Netherlands

Janice Babel - Miss Amsterdam en Supermodel Netherlands 2018

Da na wan hieperdepiep hoereee! Helpen jullie ons mee met het feliciteren van de prachtige Janice Babel? De voormalig Miss Amsterdam is vandaag jarig.

Ze is een voorbeeld van beauty & brains en heeft het hart op de goede plek. Na het winnen van de Miss verkiezing heeft zij zich een jaar lang ingezet voor een campagne tegen pesten op scholen en discriminatie. Haar doel was om zelfacceptatie bespreekbaar maken. 

De moeder van Janice is van Surinaamse afkomst en haar vader is Nederlands. Ze was 25 jaar toen ze met de Miss verkiezing meedeed in 2018. Janice is 1m80 en was de langste Miss die ooit heeft meegedaan.

In 2018 was ze te gast in Suriname bij de Miss Tropical Beauty verkiezing en deed ze mee aan deze leuke commercial voor SLM:

In september 2018 heeft ze Nederland vertegenwoordigd tijdens Supermodel International in Bangkok, Thailand. Ze werd daar 5e. In 2020 behaalde Janice haar bachelor in Communication & Multimedia Design (CMD) bij Hogeschool Inholland.

In onderstaande videoclip vertelt ze wat meer over zichzelf. Ze hecht waarde aan milieuvriendelijke en dierproefvrije producten. En ze is een fan van kokosolie; dat komt zeker door haar Surinaamse roots!

Wij wensen Janice een hele fijne verjaardag met haar familie en vrienden. Helpen jullie ons mee met feliciteren? Dat kan op onze Facebook of Instagram pages.

P.S. Wist je trouwens dat er nog een bekende Janice Babel is? Dat is een atlete en de zus van Ryan Babel.