Video – Mevrouw Juliana Fraenk is 100 jaar – “God kon me een beetje laten dansen”.

Juliana Fraenk jarig

Ze is special voor haar 100ste verjaardag vanuit Nederland naar het warme Suriname gevlogen om de plek waar haar ‘kombatee’ begraven is weer te zien.

Op de vraag: Hoe wij jonge mensen deze leeftijd kunnen bereiken zegt ze: “Ik denk niet dat jullie het gaan bereiken”. De pittige oma heeft een belangrijke boodschap voor de jongeren. Geef het door. Beluister het volledige en zeer interessante vraaggesprek met de jarige mevrouw Juliana. Ze is helder en heeft haar mondje bij zich! Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.

100 jaar

Juliana Fraenk

De moeder van 9 kinderen is haar verjaardag komen vieren in haar geboorteland Suriname. Ze is 100 jaar geleden geboren in Domburg. Da na wan hieperdepiep hoeree. Dit noemen we een echte biggie jari. We weten dat de situatie rondom Covid ons op dit moment in de greep houdt, maar toch kun je zo een bijzondere dag niet zomaar voorbij laten gaan.

De familie heeft mevrouw een mooie dag gegeven. Wat mevrouw Fraenk wel jammer vond is dat ze niet samen met hun haar billuh kon schudden. Bekijk de beelden van het ‘feestje;’ in onderstaande video en luister naar de luid en duidelijke woorden van mevrouw Juliana. Ze mag dan wel100 jaar zijn, maar haar hoofd, mond en humor is ze niet kwijtgeraakt. Dan na wan hoepederdepiep hoeree

Bekijk hier de video van STVS e straat en geef het door aan iedereen