Video – Vader 6-jarige Aryen uit Suriname vertelt het verdrietige verhaal

Hij overleed in de armen van zijn mama. Dat wilde hij. Bekijk de nieuwe video update:

Hierbij de officiële bekendmaking van de papa van Aryen. De verdrietige vader vertelt namens het gezin zijn verhaal. Zijn zoontje, de 6-jarige Aryen heeft het niet gered. Hij is in het ziekenhuis overleden. Naresh Seebaran vertelt hoe het eraan toeging in het ziekenhuis. We wensen hen allemaal sterkte. Bekijk de video en geef het door aan de gemeenschap zodat een ieder op de hoogte is

We wensen de families Seebaran – Sitaram veel kracht en sterkte toe.
Rust zacht Aryen.
Geboren 27-06-2014 –  Overleden 22-04-2021
Bekijk onderstaande video met een update van de verdrietige ouders:

“Ik ben bang! Ik wil mijn kind niet kwijt” Zegt de huilende moeder. Het wordt moeilijk om je tranen in bedwang te houden tijdens het kijken naar deze hartverscheurende video. Geef de dringende oproep van mama en papa door aan iedereen. Hulp is direct nodig!!! We kunnen niet wachten.

Zijn kanker is uitgezaaid en de dokter heeft hem ‘bedankt’. Wat doe je als de dokter klaar is met je zoon? De verdrietige en radeloze ouders van de zieke Aryen Sietaram zijn in gesprek met de media. Ze vertellen ons wat er precies aan de hand is met Aryen. Hun 6-jarige zoontje is ernstig ziek en blijkt kanker te hebben. Zijn ouders zijn radeloos en vertellen hun verhaal in de media.

Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Ze zijn opzoek naar adviezen en hulp. Ze willen het niet opgeven. Ze willen hun zoon niet opgeven. Ze hebben dringend hulp nodig

De ouders van Aryen, Amanda en Naresh, vertellen hun trieste verhaal in de media. Ze zijn er achter gekomen dat hun zoon kanker heeft. Het begon met hoofdpijn en braken. Hij zei toen vaker: ‘Mama, ik zie dubbel’.

Bekijk hieronder de video van TBN Prime alert

Geef het door aan een ieder zodat deze zieke jongen snel hulp kan krijgen. De ouders zijn ook zelf te bereiken op de nummers: 8910509 en 8726214

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: