Wereldberoemde rapper DMX overleden – video’s

rapper dmx

Slecht nieuws! Rapper DMX is overleden. Er gingen de hele dag al geruchten rond. Maar nu heeft de familie het toch zelf bevestigd. Helaas. Hij heeft het niet gehaald. De rapper werd afgelopen vrijdag in het ziekenhuis opgenomen na een hartaanval bij hem thuis. Velen beweren dat hij overleden is aan een drugs overdose, we wensen de familie en zijn vele fans veel sterkte. Dit bericht is van onze categorie BlackNieuws

Ook de media in Amerika heeft het bekend gemaakt. De ster, geboren als Earl Simmons, stierf zojuist in het White Plains Hospital in New York, bevestigt zijn familie aan PEOPLE.

De familie: “We zijn diep bedroefd om vandaag aan te kondigen dat onze geliefde, DMX, geboren als Earl Simmons, op 50-jarige leeftijd is overleden in het White Plains Hospital met zijn familie aan zijn zijde. Earl was een krijger die tot het einde vocht. Hij hield met heel zijn hart van zijn familie en we koesteren de tijd die we met hem doorbrachten.”

DMX zijn muziek inspireerde talloze fans over de hele wereld en zijn muzikale nalatenschap zal voor altijd voortleven. DE familie waardeert alle liefde en steun tijdens deze ongelooflijk moeilijke tijd. Respecteer alstublieft hun privacy terwijl ze rouwen om het verlies van onze broer, vader, oom en de man die de wereld kende als DMX.

Hartaanval of drugsoverdosis?

“Hij is behoorlijk ziek”, zei een advocaat eerder in een aparte verklaring aan de pers, eraan toevoegend dat hij niet wist wat de oorzaak van de hartaanval was, noch was hij in staat om het rapport van TMZ te bevestigen dat het werd veroorzaakt door een overdosis drugs.

rapper dmx

Bekijk een video van zijn zoon:

Sterkte iedereen