Video – Radeloze moeder van Jerry zoekt hulp – 1 voor 12 Suriname

Jerry Tapoko

“Ing eigie famirie kier ing. Ing nefo djoek ing” De moeder van de 44-jarige Jerry zit met haar handen in het haar. Ze vertelt haar droevige verhaal aan 1 voor 12 Suriname.

Video –  Ze heeft een oproep voor de gemeenschap. De familie heeft het namelijk ontzettend zwaar. Ze hebben helemaal niets. Mama probeert via de stichting wat steun te krijgen. De stichting doet veel voor een ieder maar ze kunnen het niet alleen. Bekijk de video en geef het door aan een ieder! Hopelijk kan ze wat extra hulp krijgen. Sterkte mama. Wat een familiedrama!

De 44-jarige Jerry Tapoko is op zondagavond 28 maart 2021 bij een steekpartij in het dorp Galibi om het leven gekomen. De dader is zijn neef. Ze zaten samen te borrelen. In het politiebericht staat dat de dader, de 36-jarig HS. Tijdens het borrelen de vrouw van Jerry aan het lastigvallen was. Onderweg naar huis raakte het tweetal in een gevecht. Bij die gelegenheid haalde H.S. een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht Jerry een steekverwonding toe in zijn borst. Hij overleefde dit niet.

Jerry Tapoko

De dorpsbewoners raakten door dit incident met dodelijk afloop zodanig verhit en vielen de verdachte aan. Met zware letsels werd H.S. ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. Het lichaam van Jerry is inmiddels vrijgegeven voor de uitvaart.

Maar wat nu? De ontroostbare moeder van Jerry is in gesprek met directeur Louis Vismale van 1 voor 12. Ze vertelt haar verhaal. De middelen voor de uitvaart en alles erom heen hebben de nabestaanden niet. De foundation van de VP heeft wel een donatie gedaan, maar dat is bij lange na niet genoeg.

De wanhopige moeder van Tapoko besloot contact op te nemen met 1 voor 12 Suriname. Luister naar haar oproep en geef het door aan een ieder. Wellicht kan het toch de juiste mensen bereiken zodat ze op een waardige manier afscheid kan nemen van haar zoon. De uitvaart zal op zaterdag 10 april 2021 plaatsvinden.

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: