Sharida tuinfort overleed na plastische chirurgie in Turkije – Blog Denise Faerber

Sharida Tuinfort

Zelf heb ik er ook wel eens aan gedacht maar na het lezen van dit verhaal denk ik: No mang, niet op deze manier!

,,Mam, ik hou van je. Zorg je voor mijn kinderen? Dat waren de laatste woorden van Sharida Tuinfort uit Nederland. De moeder van de 39-jarige schoonheid uit Rockanje vertelt voor het eerst haar verhaal. Haar dochter Sharida ging naar Turkije om mooier en gezonder te worden, maar dat eindigde in een drama. Sharida is nu dood.

Lees mijn blog hierover. Geef het door aan anderen want het kan een waarschuwing zijn voor velen. En moet mama hier werk van maken? Dit kan toch niet zomaar gebeuren? Ik ben trouwens ook benieuwd naar andere verhalen. Hetzij succes of failure. Inbox me. Groetjes Denise

Blog van Denise Faerber van FamilieNieuws

Een slankere taille, platte buik en een enorm achterwerk. Dat lijkt voor sommige dames ( en heren ) het perfecte uiterlijk. Sommige mensen zijn niet snel tevreden over hun lijfje en laten er heel makkelijk iets aan doen. Een Tummy tuck of een buttlift is tegenwoordig geen schande. Integendeel: Men is er trots op. Ze maken zelfs video’s van het hele proces en promoten het op social media. Kijk naar de video’s, die ik voor jullie heb verzameld, onder in het bericht. Het is overigens veel betaalbaarder dan je zou denken. Zeker als je het samen met je vriendinnen in het buitenland laat doen.

FamilieNieuws winkel:
Wil padds kopen die je in je broekje zet? Hierdoor lijkt je achterwerk meteen groter! Je kunt 24 uur per dag online shoppen bij Aliexpres. Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of klik op onderstaand broekje en koop hem direct. Je kunt ook een truitje kopen met ‘inhoud’. 


Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf ook wel eens heb lopen Googlen. Ik heb uren naar de foto’s lopen staren en gedacht “mmm dat ziet er wel erggggg mooi uit” Die vetkwabben op mijn rug zou ik wel ergens anders kunnen gebruiken. Al moet ik er niet aan denken om nog bredere heupen te hebben.

Maargoed, laat jouw vriendinnen je niet overhalen, want het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Dat weet moeder Julie Hari maar al te goed. Samen met een oom van Sharida, Mike Winter, deelt ze haar verhaal in de media.

Sharida vertrekt naar Istanboel samen met mama, die het er niet mee eens is. Maar ze wil het toch, ze kan namelijk voor een bedrag van 8000 euro heel wat plaatsen in haar lijf tegelijkertijd verfraaien: buik, middel, armen, rug, nek en dijen. En het verwijderde vet spuit ze in haar achterwerk. Een BBL noemen ze dat. Een 6 uur durende operatie. 8000 euro klinkt duur maar het is vele malen goedkoper dan bijvoorbeeld in Nederland.

P.s. Je kunt ook gewoon onderstaande broekjes bij Bol.com kopen. Dan heb je ook meteen een groter achterwerk. Koop ze voor jezelf of geef ze aan je vriendin. Let op: Het is belangrijk om je lichaam te accepteren zoals het is. Iedereen is mooi op zijn of haar manier. 


Moeder merkt op dat veel Nederlanders daar zijn voor soortgelijke behandelingen.

Julie Hari met een foto van haar dochter Sharida Tuinfort. Sharida is overleden na een cosmetische behandeling in Turkije. © Frank Jansen

,,Op maandag hebben ze een longfilmpje gemaakt van Sharida. Daar zagen ze wat gekke dingen op, dus toen hebben ze de operatie uitgesteld.’’ Op woensdag wordt zijn nichtje alsnog geopereerd. De operatie duurt zes uur. Ze wordt daarna in de kliniek verpleegd. Hari: ,,Het was daar niet schoon. Er stond water in de badkamer, ik moest zelf het bed verschonen.’’ Tuinfort heeft veel pijn. Op zaterdag gaat het echt mis. Ze wordt grijs, krijgt het warm en benauwd en zakt uiteindelijk weg. ,,Ik heb geschreeuwd om hulp, maar er kwam pas verplegend personeel toen het te laat was.’’ Verschillende artsen hebben nog enkele uren geprobeerd Tuinfort te reanimeren, tevergeefs.” Vertelt de familie aan de krant. Sharida zou zijn overleden aan een longembolie. Dat staat in de verklaring.

Heel veel steun vanuit de kliniek kregen ze niet. Ja, een appje met de woorden “We are sorry for your loss”. Triest. Ik wens mama veel sterkte. Goed dat u uw verhaal hebt gedeeld. Ik zal anders naar de foto’s kijken als ik ga Googlen. Ik moet misschien maar een gym abonnement gaan afsluiten want voorlopig ga ik niet onder het mes.

Wat in Nederland niet mag doen ze wel in het buitenland. Teveel operaties in een keer. Mevrouw Julie is haar kind kwijt en haar kleinkinderen hun lieve moeder. Ze zijn woedend op de arts en willen het hier niet bij laten. En dat is heel begrijpelijk

Dit verhaal las ik vanmorgen in de krant. Lees meer hierover in de link van het Brabants Dagblad. Geef het door aan een ieder. Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Bekijk hier een aantal video’s die ik voor jullie heb verzameld. Het zijn overigens niet alleen horrorverhalen. Denk je eraan om ook een BBL of iets anders te doen? Doe dan goed onderzoek voordat je onder het mes gaat.

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
 BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. 

Blog by Denise Faerber