Ronald Snijders is 70 jaar! Video’s

verjaardag Ronald Snijders

We hebben weer een biggie jari in ons midden! Herkennen jullie de jarige op de foto? Hij is bijna niet veranderd!

Hierdepiep hoereee, helpen jullie ons mee met de felicitaties voor Ronald Snijders. Hij is 70 jaar geworden. Ronald is gisteren al op meerdere manieren verrast. Bekijk de superleuke video’s daarvan.

Hij is zelf ook live gegaan op zijn verjaardag, die video kun je ook bekijken. Check out his birthday outfit! Helemaal on point! De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht. Da na wan hieperdepiep hoereee

70ste verjaardag

Ronald Snijders

Onze eigen Surinaamse trots Ronald Snijders is op donderdag 8 april 2021 70 jaar geworden. Ronald vertoeft op dit moment in Nederland en is op bijzonder wijze verrast op zijn verjaardag. Bekijk onderstaande video’s daarvan.

Video – Toespraak wethouder van Cultuur van Delft en opening van de expositie “Ronald Snijders Made for Music” naar aanleiding van mijn 70-ste geboortedag vandaag. De expositie op onder andere 16 kamerhoge panelen is vanaf morgen tot 8 mei direct compleet te bezichtigen, buiten aan de zijkant van het Stationsgebouw van Delft! Organisatie: RS70.

Bekijk wat leuke foto’s onderin het bericht

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: