Danielle van Grondelle is Zakenvrouw van het Jaar – foto’s video’s

Danielle van Grondelle

Jazeker: Door haar aderen stroomt Surinaams bloed en ze is er trots op!

Helpen jullie ons mee met een bigup voor de beeldschone Danielle van Grondelle? Ze is namelijk gekozen tot zakenvrouw van het jaar tijdens de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Awards 2020/2021

Het model, met een maatje meer, zegt dat haar Surinaamse oma 1 van haar grootste inspiratie bronnen is. Bekijk het bericht om meer over haar te weten te komen en check out the prachtige foto’s en een leuke video met haar mama en oma. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht. Natuurlijk zijn we ontzettend trots! 

Zakenvrouw uit Rotterdam

De Rotterdamse zakenvrouw verkiezing is een geweldig initiatief. De stad die bekend staat om zijn arbeidsmoraal wordt mede gedragen door heel veel echte powervrouwen. IVM corona werden de verkiezingen een jaar uitgesteld. Het heeft dit keer virtueel plaatsgevonden. Men kon online aanwezig zijn.

Danielle heeft een onderneming met ‘roots’ in Rotterdam. Danielle van Grondelle van DVG’s World won de award Zakenvrouw van het Jaar Zonder Personeel. Ze is dus een echte powervrouw.

Plus size model Danielle van Grondelle

Ze is een van de bekendste plus-size modellen ter wereld en woont tegenwoordig daarom deels in Amerika, en deels in Nederland. Voor het werk wordt ze vaak categoriseert als witte vrouw. In Amerika heeft ze gemerkt dat er veel racisme is. Dat trekt ze zich erg aan vermoedelijk omdat ze zwart bloed door haar aderen heeft stromen “ Op haar social media accounts spreekt ze zich hier vaak genoeg over uit.

Surinaams eten

Haar Surinaamse oma geeft haar veel inspiratie. Danielle is een echte familiemens. Ze heeft geen broers en zussen. Maar wel veel neefjes en nichtjes ze komt uit een grote warme familie.

Ze houdt van Pom, kousenband en peper! Niet de zwakke pepers uit Amerika. Maar de echte
Madame Jeanette. Ze houdt van pittig eten. Ze ziet er van buiten misschien niet Surinaams uit maar ze is het deels wel. Vertelt ze

Video’s

Danielle van Grondelle, ook wel het plus-size zusje van Doutzen Kroes genoemd, is het eerste “Nederlandse” plussize topmodel die het maakt in New York. Maar is ze nou écht zo Nederlands? Luister even! Ze vertelt het aan Suriname Bekendt


Ik ben Danielle van Grondelle, Welkom op mijn account. Jullie kennen mij misschien van mijn werk als curvy topmodel. Nu wil ik jullie een kijkje geven in mijn leven, en dat ga ik doen met deze afleveringen samen met de mensen die ik inspirerend vind .

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: