Happy Birthday topvoetballer Edson Braafheid – video’s

Edson Braafheid is jarig

Helpen jullie ons mee met het feliciteren van Edson Braafheid? De knappe, in Paramaribo geboren, Amsterdammer woont nu, vanwege de liefde, in Amerika. Zijn vrouw had heimwee. Ze hebben samen een schattig dochtertje.

Edson heeft voor een aantal grote clubs gespeeld. Bekijk het bericht om meer over hem te lezen en bekijk de interessante video’s. Da na wan hieperdepiep hoeree. Plaats jouw felicitaties aan de Oranje international onder dit bericht.

Happy birthday Edson Braafheid

Da na wan Hieperdepiep hoereee. Edson Braafheid is vandaag jarig. Hij is 38 jaar geworden.

Edson is geboren in Paramaribo, maar groeide op in Amsterdam Zuid-Oost. Hij speelde voor o.a. FC Utrecht, Bayern München en Lazio Roma. Hij kwam 10 keer uit voor Oranje en speelde de WK-finale van 2010.

Edson heeft tijdens zijn carrière een paar zware blessures gehad en andere tegenslagen meegemaakt. Hij speelt nu in Amerika bij Palm Beach Stars in de United Premier Soccer League (UPSL) division 1.

Hij heeft een Amerikaanse vrouw, waarmee hij een dochtertje heeft. Zijn vrouw is van Cubaans-Mexicaanse afkomst.

In 2018 vertrokken zij naar Amerika, omdat zijn vrouw heimwee had naar haar familie.

Edson’s drie voorkinderen wonen nog bij hun moeder in Nederland.

We hebben een paar leuke video’s gevonden, waaronder dit interview van de Back2Back Podcast. Hij vertelt over zijn carrière en de uitdagingen die hij heeft gehad.

Dit interview bij Nu is het done is ook de moeite waard:

Helpen jullie ons mee met feliciteren? Dat kan op onze Facebook of Instagram pages.