Pokoe – Succes en verdriet voor DJ Michael Mendoza

Michael Mendoza

DJ Michael Mendoza heeft verdrietig nieuws. Hij heeft afgelopen week afscheid moeten nemen van zijn lieve oma uit Suriname. Zijn oma Carmelita Graves-Refos-Bouterse. Hij heeft een prachtig gedicht voor haar geschreven. Bekijk het bericht en de foto’s.

Er is ook mooi nieuws voor hem. Hij is blij dat zijn ‘baby’ meer dan 1 miljoen streams op Spotify heeft bereikt. Uiteraard kun je de coole pokoe in het bericht bekijken! En laat al je vrienden het ook beluisteren. We zijn ook blij en trots op hem. We wensen hem veel succes en we wensen hem en de overige nabestaanden veel kracht toe met het verlies van oma Lita

Het is ook een heerlijk nummer:

Hij kondigde meteen aan dat er heel veel nieuwe tracks klaar liggen.

Kom maar op met die nieuwe releases! Wij kunnen niet wachten.

Jammer genoeg moet Michael afscheid nemen van zijn lieve oma, zijn inspiratie. “Het is nodig dat de wereld en mijn wereld weet welke mensen mijn wereld zijn en waren.” Schrijft hij in een prachtige memoriam voor zijn oma. Lees het hieronder. De uitvaart van Oma Bouterse is morgen, Vrijdag 9 april 2021. Bekijk de overlijdens advertentie voor meer informatie geef het door aan belangstellenden.

Michael Mendoza
Michael Mendoza