Foto’s – Zangeres Tabitha, haar verloofde en de bevalling – foto’s en video’s

Zangeres Tabitha deelt intieme foto’s van haar bevalling en bedankt haar verloofde. Bekijk het bericht om de mooie en prachtige foto’s te zien van de zangeres, haar man en hun nieuwste aanwinst: Dochtertje Imaya. Share the love. Geef het door aan alle mama en vooral papa’s to be! Tabitha heeft namelijk ook een boodschap voor de vaders.

Gefeliciteerd Tabitha. Dit is hoe liefde hoort te zijn.

Eind vorig jaar werd zangeres Tabitha op haar 28ste moeder, de Nederlandse zangers met Chinees en Surinaams bloed die Tabitha Foen-A-Foe heet werd samen met haar verloofde Mauron Vlaar de papa en mama van Imaya Tabitha Vlaar. Het stel is al een aantal jaren samen en gaan trouwen.

De zangeres die een fantastisch optreden gaf in het programma ‘Beste Zangers’ heeft een zeer emotionele Instagram post geplaats. In het bericht deelt ze intieme en hartstochtelijke foto’s van de bevalling. 1 ding is duidelijk. Zij en haar toekomsige man vormen een geweldig koppel.

Bekijk hieronder de gedeelde foto’s. We wensen het stel en hun mooie baby heel veel geluk samen. Soso lobi. Bekijk eerst onderstaande video. Dit is namelijk hoe het allemaal is begonnen

Foto’s van de post:

Je kunt de celebs ook zelf volgen op Instagram: @tabithamusik en @mauronv en zelfs de bby heeft een eigen account @imayavlaar

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: