Watch – Gwen Ritfeld over kanker en haar nieuwe lifestyle – Supreme TV

Thersa Wong Swie San en Gwen Ritfeld bij She Rises van Supreme TV
Gwen Ritfeld uit Suriname is genezen van kanker door een drastische lifestyle verandering.

Dit moet je zien! Vandaag, dinsdag 6 april 2021, om 20:00 Surinaamse tijd is Gwen te gast bij Thersa Chablani – Wong Swie San in het programma She Rises. Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie en geef het door aan iedereen! Ook aan je vrienden in Nederland en Amerika. Die kunnen het namelijk ook bekijken! P.s Kijk ook naar een interessante video in het bericht! Gwen heeft waardevolle informatie voor ons allemaal.

Vandaag op de televisie

Thersa Chablani – Wong Swie San presenteert het programma She Rises op de Surinaamse zender Supreme TV.

Dit programma gaat over vrouwen die hun verhaal delen om te inspireren. Thersa kent een aantal van die vrouwen persoonlijk.

Vandaag om 20:00 Surinaamse tijd is Gwen Ritfeld te gast. Gwen is genezen van kanker door een drastische lifestyle verandering. Gwenn Ritfeld wil haar levensreddende keuze delen en overbrengen aan een ieder. Ze helpt zelf ook mensen die bewuste keuze te maken voor een healthy lifestye voor mind, body & soul.

Kijkers in Suriname kunnen de uitzending om 20:00 volgen op kanaal 22.2. Kijkers buiten Suriname kunnen afleveringen via het Supreme TV Youtube kanaal bekijken.

Meer informatie over Supreme TV kun je hier vinden.

 

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

#inspirational#personal#truestories#suriname#woman#empowermentStudio furniture Home Shopping & Delivery ServiceClothes & shoes Shana FootCandy by All StarHair en makeup Tif Sowma. Foto by Jennifer Wong Swie San