Onze collega Orlando Changoer is er niet meer – Politie Suriname – foto’s

Changoer politie Suriname

Hij zou dit jaar met pensioen gaan! Grote verslagenheid binnen het politiekorps Suriname

Zij maakt hierbij het droevige bericht bekend dat haar collega, Commissaris van politie, Orlando Changoer vrij plotseling is overleden. Zijn laatste werkplek was op het hoofdbureau aan de Duisburglaan.

Changoer zal MORGEN, woensdag 7 april, worden gecremeerd. Het stoffelijk overschot zal met Korpseer  worden begeleid. Bekijk het bericht voor meer informatie. En kijk naar de overige gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de collega’s, familieleden, vrienden en overige nabestaanden veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Politie Suriname schreef het volgende:

Overlijdensbericht van CHANGOER, ORLANDO HAROLD

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op zondag 4 april 2021 is heengegaan, de Commissaris van politie

CHANGOER ORLANDO HAROLD

Hij overleed in de leeftijd van 59 jaar.

Crematie

De crematie met vindt plaats op woensdag 7 april 2021 om 17.30 uur in het Pt. Jagdew Paragh Crematorium aan de Dr. S. Redmonstraat te Paramaribo. Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 14.00 uur tot 14.30 uur in het Poese Rouw Centrum, gevolgd door een uitvaartdienst van 15.00 uur tot 15.45 uur.

Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekken de nabestaanden met het stoffelijk overschot om 11.30 uur vanuit het mortuarium van Poese Rouw Centrum aan de Draibatrastraat te Latour naar zijn laatste werkplek, het hoofdbureau van Politie aan de Duisburglaan.

Hierna vertrekt de stoet naar het oud-adres van de overledene aan de Ainoelalibaksweg no.27 omgeving White Beach, waarna er terug zal worden gereden naar het Poese Rouw Centrum .

Om 16.15 uur vertrekt het geheel onder begeleiding van de MSD naar de Dr. Sophie Redmondstraat ter hoogte van de Rode Kruislaan, alwaar het stoffelijk overschot om 16.45 uur met Korpseer naar het crematorium zal worden begeleid.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 6 april 2021
Public Relations K.P.S.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s onderin het bericht. Geef het bericht door aan belangstellenden.

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: