Happy Birthday – HipHop artiest Caza Kimpeman – Video’s

Caza Kimpeman is vandaag jarig

Vandaag is een bijzondere dag. Ucahzo Hoogdorp aka Caza Kimpeman is vandaag weer een jaartje ouder geworden. De jonge artiest heeft al heel wat projecten afgeleverd met een aantal bekende namen. Bekijk het bericht en de leuke video’s.

Geef het door aan belangstellenden. Helpen jullie mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht. Da na wan hieperdepiep hoeree. Wie is nog meer jarig vandaag? Tag ze in de comments! P.s. Wil je iemand in het zonnetje zetten. Laat het ons weten!

Caza is 29 jaartjes jong geworden.

Caza heeft verschillende tracks uitgebracht met bekende artiesten zoals Ronnie Flex (Je weet maar nooit, Enige reden), Keizer (Oh na na), Jonna Fraser en Josylvio (Levels) en Jebroer (Als we gaan).

Zijn eerste gouden en platina plaat verdiende hij met de single Slide in samenwerking met Famke Louise.

Check de video hier:

Caza is ook songwriter en schreef nummers voor Hip Hop artiest I Am Aisha en zanger Gio.

Vorig jaar bracht hij o.a. de track Air Jordans uit.

Wij wensen Caza in ieder geval een hele fijne verjaardag met zijn familie.

Helpen jullie ons mee met feliciteren? Dat kan onder dit bericht hier op de website of check onze Facebook of Instagram pages.

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: