Video – De trieste situatie van deze moeder – 1 voor 12 Suriname

moeder Paramaribo 1 voor 12

Papa wil liever drinken, vandaar dat mama er nu alleen voor staat

Maar als alleenstaande moeder heeft ze het wel zwaar. Zeker met een ziek kind! Ze wil wel werken. Ze verkoopt vruchten en zwarte aarde aan de Benjaminstraat maar door de situatie is ze niet in staat verder te gaan. Haar dochtertje is ook ziek. Waardoor ze financieel diep in de schulden is geraakt.

Ze heeft de Stichting gevraagd om te komen kijken. Kijken jullie mee naar haar situatie en luister naar haar oproep. Geef het door aan een ieder. Wellicht kunnen we haar leed verzachten want op deze manier gaat het niet goed! Het is geen gezonde situatie voor haar 3 kinderen

Moeder uit Paramaribo

pruik Aliexpress Nederland
FamilieNieuws winkel:
Wil jij een pruik kopen, of heb je weave banen nodig? Je kunt 24 uur per dag online shoppen bij Aliexpres. Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of klik op bovenstaande pruik en koop hem direct.

Deze alleenstaande moeder uit Paramaribo heeft 1 voor 12 Suriname gevraagd om bij haar op oriëntatie te komen. Dat hebben ze gedaan. Ze woont in een huurwoning aan de Gongrijpstraat. Ze wil graag haar problemen kenbaar maken aan de gemeenschap. Ze heeft namelijk hulp nodig. Ze heeft een ziek kindje en vanwege de medische kosten zit ze nu diep in de schulden.

De alleenstaande moeder verkocht vruchten aan de Benjaminstraat te Paramaribo. Maar vanwege nieuwe regels mocht dat niet meer. Dat is heel zwaar voor de moeder die nu dus niet kan werken. Ze heeft schoolgaande kinderen en een dochter die telkens naar de dokter moet. waar is hun vader? Die is er niet. Hij verkoos het drinken boven zijn kinderen.

Haar oproep

Ze heeft meneer Vismale gebeld om naar haar situatie te komen kijken. Bekijk de video en kijk met ons mee. Mevrouw vraagt de gemeenschap om hulp. Luister naar haar oproep en geef het door aan een ieder. Wellicht kan ze wat verlichting krijgen in haar situatie. Wie weet!

Video

Bekijk hier de video en geef het door aan een ieder:

Deel deze video’s met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: