Onze liefste Valentino Cederburg is tragisch uit ons midden gerukt – video’s en foto’s

Valentino Cederburg

Hij was een lieve zoon, kleinzoon, broer, neef, oom en ook een papa. Valentino Cederburg is overleden. Valéh is er niet meer. De 29-jarige werd tragisch uit het midden van zijn geliefden gerukt. Hij had grootse plannen voor de toekomst.

Dat maken zijn vader Carlo Cederburg, moeder Gloria Samuels en oma Fransje Cederburg mede namens de overige families Cederburg, Lisse, Samuels, Sion en Krak bekend. Bekijk het bericht en de gedeelde video voor meer informatie. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de families, zijn vrienden en overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

There is nothing in this world that hurts more than losing someone close to us.
Brother, rest well. I pray that you are in peace now

Met diep leedwezen maken wij bekend, dat in de bloei van zijn leven en met grootse plannen voor de toekomst op vrijdag 26 maart 2021, zeer tragisch uit ons midden is weggerukt, onze lieve zoon, kleinzoon, broer, neef, oom en vader,

Valentino Miraldo Cederburg

Meer bekend als Valéh,

Op de leeftijd van 29 jaar
Geboren 12-3-1992
Overleden Paramaribo 26-3-2021

Namens de nabestaanden:
Vader: Carlo Cederburg
Moeder: Gloria Samuels

Oma Fransje Cederburg en Kinderen:
Sonja Lisse en familie
Alfred Lisse en familie
Jeffrey Lisse en familie
Carlo Cederburg en familie
Anne(marie) Maayenburg-Cederburg en familie
Maike Blinker-Cederburg en familie

Overige families: Cederburg, Lisse, Samuels, Sion, Krak

De uitvaart wordt nader bekendgemaakt.

Rust in Vrede Valeh!

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s onderin het bericht, Geef het door aan belangstellenden.

FamilieNieuws Shoppen bij BOL.com
Wil je meer lezen. Koop dan een leuk boek.  Of wil je gewoon lekker shoppen vanuit huis? BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun aanbiedingen van vandaag. Of bekijk onderstaande producten en boeken die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 
Lees ook: Video’s – Jongeman om het leven gekomen in Paramaribo – politie Suriname