Video’s – De uitvaart van militair Shiwa Nanda in Suriname

“Wat een verrassing heb je ons gegeven”

Een droevig en plotseling verlies voor de familie Nanda. Militair Shiwa Nanda is overleden. Hij is veel te  jong overleden. Op dit moment wordt er afscheid van hem genomen in Suriname

Live video – special voor de mensen die er niet bij kunnen zijn is er en livestreaming. U kunt hem hier bekijken. Kijk ook naar de andere gedeelde video en foto’s. Let op de beelden kunnen emotioneel overkomen. Houdt u daar aub rekening mee. Geef het door aan aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn familie, in het bijzonder zijn geliefde, vrienden en collega’s veel kracht en sterkte met dit verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

Wij waren samen de zee en het strand, ontmoetten elkaar op die ragfijne rand, de vloedlijn van ons samenspel van scheuren en smelten, geven en nemen. Zo groeide zoekende de tere lijn, die grilllig, zout en zoet kon zijn. Toen kwam de dood, verbrak de band. De zee week terug. Verlaten strand. Los zand.
R.I.P bro

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s. Kijk ook naar een live video van de uitvaart die is op dit moment nog gaande. Die video is onderin het bericht te bekijken. Geef het door aan belangstellenden:

FamilieNieuws Shoppen:
Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek. BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen:


Live video uitvaart:

Gaat de video niet open? Bekijk hem dan rechtstreeks via Youtube bij Muradin. Klik hier