Parochie Priester en Bisschop Michel van Gom is heengegaan in Nederland

Van Gom kerk

Hierbij maakt de familie Van Gom bekend dat echtgenoot, vader en broer Michel van Gom is overleden

In leven was hij Parochie Priester en Bisschop van de St. Willibrordus parochie van de zelfstandige oud katholieke kerk in Nederland. Tevens was hij, namens de oud katholiek kerk de Vicaris, Generaal voor Suriname.

De uitvaart zal plaatsvinden in Amsterdam. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin, familieleden en alle overige nabestaanden veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan. 

Ik heb de goede strijd gestreden. Ik heb mijn loop ten einde gebracht. Ik heb het geloof behouden . Voorts ligt voor mij gereed de krans der rechtvaardigheid. Welke één dezer dagen de rechtvaardige Vader mij zal geven. Doch niet alleen mij, maar allen die Zijn verschijning hebben lief gehad.
2 Tim 4 : 7-8

Met een zwaarmoedig hart maken wij bekend dat van ons is heen gegaan mijn echtgenoot, onze vader, broer, schoon- en grootvader :

MONSEIGNEUR
MICHEL REGENALD VAN GOM

Geboren Marowijne, Suriname 7-12-1944
Overleden Amsterdam 28-3-2021

In leven was hij Parochie Priester en Bisschop van de St. Willibrordus parochie van de zelfstandige oud katholieke kerk in Nederland. Tevens was hij, namens de oud katholiek kerk de Vicaris, Generaal voor Suriname.

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op dinsdag 6 April 2021 van 18.00 – 19.00 in het Afscheidshuis Yarden, Hoorneboeg 1, Amsterdam Zuidoost.

De Uitvaartdienst en ter aarde bestelling vindt op woensdag 7 April 2021 in besloten kring plaats.

Namens zijn echtgenote:
Stanz van Gom – Semmoh

De kinderen:
Souditha en gezin
Euphrasine
Ivan en gezin
Sfendy

De broers en zussen:
Marianne en gezin
Frank en gezin
Hugo en gezin
Lucia en gezin
Ivonne en gezin
Linda en Bep

Namens de nabestaanden:
Familie van Gom

Van Gom kerk

FamilieNieuws Shoppen:
Of wil je gewoon meer lezen over trouwen. Koop dan een leuk boek. BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun mooie en uitgebreide collectie met boeken. Of bekijk onderstaande boeken en/of artikelen die wij voor jullie geselecteerd hebben. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: