50 jaar huwelijk voor echtpaar Rodjan – Abdoella uit Suriname – foto’s

Rodjan – Abdoella getrouwd Suriname

Hand in hand, zij aan zij, samen gelukkig en blij. 18 kleinkinderen gedurende 50 gouden jaren. Wat een gezegend gezin! Een voorbeeld voor ons allemaal.

Helpen jullie ons mee met het feliciteren van echtpaar Rodjan – Abdoella. Zij hebben onlangs hun 50ste huwelijksjaar gevierd! Bekijk het mooie uitgebreide bericht en de vele foto’s om meer over hen te weten te komen. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht.

BIC Wanica Zuid-Oost schreef het volgende:

AS-SALAMU ALAYKUM WAH-RAHMATU-LLAHI WA-BARAKATUH.
“Al zoveel jaar een paar,
Ja, dat noemen ze HOUDEN VAN ELKAAR”.
Samen nog veel mooie jaren toegewenst,
Hand in hand, zij aan zij,
samen gelukkig en blij.

In het jaar 1971, 50 jaren terug, traden meneer en mevrouw Rodjan in het huwelijk te Paramaribo. Het gouden paar is woonachtig aan de Sewdienweg in het Ressort Lelydorp Suriname.

Meneer heet Rodjan, Mohamed Jacob geboren op 20 juli 1949 in het district Suriname. Hij heeft de Talbotschool (GLO) bezocht. Zijn loopbaan begon als chauffeur bij de olie maatschappij ESSO, alwaar hij ongeveer 12 jaren heeft gewerkt. Hierna was hij buschauffeur op de route Paramaribo – Lelydorp. Het mooie is dat hij dit met zijn eigen bus deed.

Hij heeft verder ongeveer 15 jaren gefungeerd als penningmeester van de Moskee SADAR ANJOEWAN alwaar hij thans de functie van President- Commissaris bekleedt. Daarnaast is hij ook beheerder van de gelijknamige begraafplaats SADAR ANJOEWAN aan de Rahemalweg. In zijn vrije tijd doet hij aan tuinbouw, overwegend voor eigen gebruik. Als hobby had hij voetballen en hengelen.

Mevrouw heet Abdoella, Emmy Sarifan geboren op 24 juli 1954 in het district Suriname. Zij bezocht de St. Helena school (GLO). Zij is altijd de motor van het gezin geweest en had zij over het algemeen de zorg over haar gezin in handen.

Het huwelijk werd gearrangeerd door de moeder en een tante van de heer Rodjan. Uit dit huwelijk zijn 5 kinderen geboren waaronder 3 zonen en 2 dochters. Het echtpaar is ook gezegend met 18 kleinkinderen en 5 achter kleinkinderen.

Enkele hoogte punten van het echtpaar zijn de geboorte van hun kinderen en het afreizen naar verschillende landen in het bijzonder Saoedi-Arabië en wel Mekka. Als geloofsovertuiging belijden zij het Islam geloof en zijn zij trouwe moskeegangers van eerder genoemde moskee.

Het echtpaar kreeg bezoek van de Districtscommissaris van Wanica Noord – West, mevr. Suraksha Sital-Hirasingh, de Districtssecretaris dhr. Stephen Dompig en de Adjunct Districtssecretaris mevr. Revenna Sanches, die de Districtscommissaris van Wanica Zuid – Oost dhr. Mohamed S. Goelaman vertegenwoordigden.

Aan hen werden 2 bloemstukken, een felicitatie kaart en een ingelijste foto overhandigd, namens de President van de Republiek Suriname en zijn echtgenote. Het DNA lid mevr. Reshma Mangrey was ook aanwezig om de felicitatie over te brengen aan het jubilerend echtpaar.

De middelen die gepaard gaan bij zo een jubileum worden overgemaakt op de bankrekening van het echtpaar.

FamilieNieuws Shoppen:
Of wil je gewoon meer lezen over trouwen. Koop dan een leuk boek. BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun mooie en uitgebreide collectie met boeken. Of bekijk onderstaande boeken en/of artikelen die wij voor jullie geselecteerd hebben. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: