StarLife – Honeycaycay, Sharon Doorzon, Cheyenne Toney en Ramita Manishika – video’s

Honeycaycay, Sharon Doorzon, Cheyenne Toney en Ramita Manishika

Superleuk dit:  De prachtige Ramita Manishika staat op the cover of a magazine. En ze is ontzettend trots! Wij ook. En wist je dat de mooie Sharon Doorson samen met haar baby een deal heeft met Nivea? Ze laat zien dat elkaar aanraken juist NU zo belangrijk is. Kijk de video’s en luister ook naar het liedje van de prachtige Cheyenne Toney. Let op: je kunt ervan in slaap vallen.

En weet je wie de Baddest Blasian in town is? En met wie ze een date had? TikTokTikTok. In StarLife doen we een rondje langs de sterren. We houden je up to date zodat je weet waarmee jouw favoriete celebs zich bezighouden. Bekijk de video’s en updates van deze 4 bijzondere celebrity ladies. Geef ze een bigup in de comments. Geef het door aan belangstellenden. Kende jij ze al?

Leuke updates uit het bijzondere leven van vier prachtige celebrity dames.

Miss Caylin aka Honeycaycay is de Baddest Blasian in town. Deze populaire TikTok en Insta influencer heeft in 2019 meegedaan aan de Miss Amsterdam verkiezing. Ze laat op Insta haar prachtige make-up gezicht zien: blush like a boss!

Hier ook nog een leuke video van haar date met model Jemal Etnel.

@honeycaycay

Date πŸ‘©πŸ½β€πŸ€β€πŸ‘¨πŸΎ @jemaletnel

♬ Day in the Life – Central Cee

Sharon Doorson laat zien ze geniet van het knuffelen met dochter Maliya. Wij geloven ook in de kracht van menselijke aanraking. Vooral in deze tijd van onzekerheid.

Aanraking schijnt ook een therapeutisch effect te hebben voor mensen met depressie en andere psychische klachten.

Cheyenne Toney zingt een prachtige versie van Slaap Kindje Slaap. Wat een mooie stem!

Wij kunnen niet wachten tot de volgende update.

De prachtige Ramita Manishika laat weten dat ze haar eerste cover photoshoot als model heeft gescoord. Er zullen er zeker meer volgen, denken wij.

Wij wensen jullie een heerlijke dag!

Heb je een leuke reactie? Dat kan onder dit bericht of check onze Facebook of Instagram pages.

FamilieNieuws Shoppen:
Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek. BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen.Β Bekijk hun mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname.Β Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: