Onze Ashok Jankie is er helaas niet meer – foto’s

Ashok Jankie

We didn’t see it coming

Een droevig bericht van overlijden. Ashok Jankie uit Suriname is overleden. Hij is maar 45 jaar jong geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de gedeelde foto’s en condoleances.

Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin, al zijn matties en overige familieleden en nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Watching over us

Life has shown us again it’s hurtful side by taking you away from us when we didn’t see it coming. There’s no way to make up for time lost and now gone but I hope wherever you are, you know that you are truly loved and we hope you find peace and joy. We know you’re always there, in our hearts, watching over and guiding us
We miss you so much
~Neelam~

R.i.p

Ashok Jankie

Van de Wayamboweg in Suriname is overleden in de veel te jonge leeftijd van 45 jaar

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden

FamilieNieuws Shoppen:
Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek. BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: