Echtpaar Naarden – van Hetten uit Paramaribo is 60 jaar getrouwd – foto’s

Naarden van Hetten getrouwd Paramaribo

Zij was onder-hoofd op de Mytylschool. En hij werkte bij EBS en begon daarna voor zichtzelf. Dit succesvolle echtpaar is 60 jaar getrouwd. Door respect, geduld en liefde voor elkaar zijn zij zo ver gekomen.

Lees het bericht om meer over hen te lezen. En bekijk de gedeelde foto’s. Helpen jullie mee met het feliciteren van het diamanten echtpaar Naarden-van Hetten uit Paramaribo? De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht. Geef de liefde door aan een ieder!

Bic Paramaribo Zuidwest schreef het volgende:

Diamantenbruiloft (60) t.n.v het echtpaar Naarden-van Hetten. Heden, d.d. donderdag 25 maart 2021 herdenkt het echtpaar Naarden-van Hetten in aller stilte, het feit dat zij reeds zestig jaar in de echt zijn verbonden. Zij zijn Jehovas Getuigen.

Het echtpaar heeft drie dochters. Dhr. Naarden, Christiaan werd op 25 maart 1935 geboren in het distrikt Saramacca. Hij is bedrijfsleider geweest te Zanderij. Na zijn pensioen bij de EBS had hij een eigen bedrijf opgezet op zijn huidig adres. Als hobby’s had hij werken en nogmaals werken, daarnaast hield hij zich bezig met planten en knutselen.

Mw. Naarden-van Hetten werd op 11 maart 1941 geboren in Paramaribo. Zij was onder-hoofd op de Mytylschool en na het behalen van haar diploma werd zij hoofd onderwijzeres. Als hobby’s had zij het volgen van cursussen en koken. Het echtpaar verkeert in goede gezondheid.

Zij geven aan zestig jaar huwelijk te hebben bereikt door respect, geduld en liefde voor elkaar. Verder zijn zij heel blij met hun gezin. Namens de President van de Republiek Suriname, mocht het echtpaar uit handen van Districtscommissaris Fulgence Javinde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen. Bekijk de gedeelde foto’s onderin dit bericht. Geef het door aan belangstellenden. De felicitaties kun je hieronder plaatsen!

FamilieNieuws Shoppen:
Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek. BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: