Ondernemer en vogelliefhebber Andre Jalimsing is er niet meer – foto’s

Andre Jalimsing

Velen kennen hem van dierenwinkel Palo’s Petshop Suriname

Een droevig bericht van overlijden: Andre Jalimsing is plotseling overleden na een noodlottig en tragisch ongeval. Naast een echte vogelliefhebber en succesvolle deelnemer van zangvogelwedstrijden was hij ook ondernemer.

De uitvaart zal dit weekend plaatsvinden. Bekijk het bericht voor meer informatie daarover. Kijk ook naar de gedeelde foto’s en condoleances. We wensen zijn gezin, familieleden en alle overige vrienden en vogelliefhebbers veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

De Stichting Zangvogelvrienden Suriname (ZVS) maakt hierbij bekend dat hun ere lid dhr.

Andre Jalimsing

Is overleden na een tragisch ongeval
Hij was de Petshop eigenaar te Leiding en broertje van Palo.
Andre was een fervente vogelliefhebber en zangvogel wedstrijd deelnemer tevens kampioen. Zijn deelname bij zangvogel wedstrijden zal zeer zeker gemist worden.

Een groot verlies is dit voor de Zangvogel familie.
We zullen u missen Andre.

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de crematie van Andre Jalimsing. Aub de Covid19/Corona virus maatregelen in acht nemen.

Andre Jalimsing

FamilieNieuws Shoppen: je kunt alles vinden bij BOL.com
Wil je meer weten over zangvogels in Suriname of in de wereld? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Klik hier en bekijk hun mooie en uitgebreide collectie. Of Bekijk onderstaande collectie die wij voor jou hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag nog dan kun je morgen al beginnen met lezen: