Howard Komproe – Pepre Watra, vodka met Madame Jeanette – video

Howard Komproe - Pepre-watra, wodka met Madame Jeanette

Wie houdt er van Pepre Watra? We hebben het dan niet over de soep die van onze inheemse bewoners komt. Nee we praten letterlijk over heet water. Oftewel Vodka met Madame Jeanette. Klinkt als een lekker pittig en spannend Surinaams drankje toch?

Comedian en acteur Howard Komproe heeft in samenwerking met de makers van de bijzondere Sopropo Gin dit nieuwe drankje gemaakt. ‘PEPRE WATRA’. Hou jij ook van spannende drankjes? Dan zou jij dat echt moeten proeven. Howard geeft trouwens 10 flessen weg! Kijk maar snel en tag degene die dit drankje ‘wel kan gebruiken’. Let op, er zit alcohol in! Geef het door!

Komproeven

Comedian en acteur Howard Komproe houdt van eten en drinken. Op zijn populaire Youtube kanaal KOMPROEVEN komt van alles voorbij. Van bananenketchup tot stampot sushi. En natuurlijk veel Surinaams eten.

Rond de feestdagen mocht Howard Sopropo Gin proberen en hij werd meteen verliefd.

Check de aflevering:

KOMPROEVOEVEN: SOPROPO GIN (nu te koop, leuk als kado)

Soporpo Gin wordt gemaakt door De Onrusstokers uit Rotterdam. Dit is een samenwerking tussen twee kleine Rotterdamse slijterijen en distilleerderijen De Groene Fee en Moonshine Rotterdam.

We hebben goed nieuws: Howard heeft in samenwerking met De Onruststokers een spannend nieuw drankje gemaakt: Pepre Watra. Dat is vodka met Madame Jeanette. Check bovenstaande Insta post met die mooie flessen.

Wil je ook proeven? Deze Surinaams klinkende drank is verkrijgbaar via de website van De Groene Fee. Of ga naar de Instagram van Howard Komproe. Hij geeft namelijk 10 flessen weg. P.s. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn. Het drankje bevat namelijk alcohol.

Heb jij dit pittige drankje al gedronken? Wij zijn heel benieuwd. Vertel iets over je ervaring in de comments. En uiteraard gaan wij ook een flesje (of twee) scoren!

Wil jij ook je ‘pepertje’ laten groeien? Het plantje zelf is te koop via Bol.com:
Deze pittige kleine kubus heeft een grote verrassing binnen: spoiler alert, het is alles wat je nodig hebt om een ‚Äč‚Äčenorme partij pepers te laten groeien! Alles wat je hoeft te doen om je eigenwijs pepers tot leven te brengen is de kubus openen en een beetje water op de voorgeplante zaden gieten. .