Echtpaar Lingaard-Biswane uit Suriname 60 jaar getrouwd – foto’s

Lingaard Biswane getrouwd

Heel veel liefde, 12 kinderen en 37 achterkleinkinderen. Dat is een geweldige prestatie. Het echtpaar heeft samen heel veel liefde gecreëerd. Maar helaas ook wat verdriet ervaren.  

Dit succesvolle echtpaar is 60 jaar getrouwd. Helpen jullie mee met het feliciteren van het diamanten echtpaar Lingaard-Biswane uit Suriname. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht. Lees meer over het mooie gezin en kijk ook naar de leuke foto’s.

Commissariaat Para schreef het volgende:

60 jaar getrouwd

Diamantenhuwelijksjubileum voor het echtpaar Lingaard-Biswane. Het echtpaar Lingaard- Biswane heeft op woensdag 24 maart 2021 het feit mogen herdenken dat zij 60 jaar is getrouwd. Districtssecretaris Bruinhart Saskia, die de districtscommissaris van Para vertegenwoordigde, bracht de felicitaties over.

Geboren in Coronie

Echtgenoot Lingaard Adolf F is geboren op 5 juni 1935 in het district Nickerie. Hij heeft in zijn loopbaan gewerkt te Suralco. Hij komt uit een gezin van 6 kinderen. Echtgenote Biswane Esseline M zag het levenslicht op 27 januari 1939 in het district Suriname.

Zij komt uit een gezin van 5 kinderen.

37 achter-kleinkinderen

Het echtpaar is gezegend met 12 kinderen, waarvan 7 nog in leven zijn, 30 kleinkinderen, 37 achter-kleinkinderen en 2 betachterkleinkinderen. Liefde en verdraagzaamheid hebben ertoe geleid dat het echtpaar nog steeds gelukkig met elkaar leven.

FamilieNieuws Shoppen:
Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek. BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: