Mijn broer Anandkoemar Ramcharan is er niet meer

Anandkoemar Ramcharan

ɝ Aum Asato ma Sad gamaya

De diepbedroefde Sabitrie Ramcharan maakt mede namens de overige broers en zusters vanuit Suriname en Miami bekend dat hun broer Anandkoemar Ramcharan is overleden. Velen kenden hem als SAPA. Hij is 55 jaar geworden.

De crematie zal MORGEN, 2 april 2021, plaatsvinden in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de overige gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Ramcharan veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

ɝ Aum Asato ma Sad gamaya
Tamaso ma Jyotir gamaya
Mrityor ma Amritam gamaya ɝ

Met een lach en een traan moeten wij jouw laten gaan. Maar de liefde die wij voor jou hadden zal altijd blijven bestaan. Met diepleedwezen maakt Sabitrie Ramcharan bekend dat van hun is heengegaan hun broer(tje );

Anandkoemar Ramcharan
M.B.A. : Sapa

Geboren: 03-07-1966
Overleden: 30-03-2021
In de leeftijd van 55 jaar

De Crematie zal plaatsvinden op VRIJDAG 02 APRIL 2021 om 1400 uur te WEG NAAR ZEE Paramaribo
(Met de COVID-19 maatregelen in achtneming)

Namens de diepbedroefde broers en zusters vanuit Suriname en Miami en de overige familie Ramcharan

Onze Anand,
nu zal je gaan rusten zonder pijn

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: