Happy Birthday Clarence Seedorf – Onze levende voetballegende – video & foto’s

Clarence Seedorf

Vandaag is een bijzondere dag. Onze enige echte Clarence Seedorf viert vandaag een bigi jari! Hij is 45 jaartjes jong geworden. We gaan hem overdonderen met felicitaties. Doen jullie mee? De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht

Wie is Clarence eigenlijk, wie is zijn mama, wie is zijn papa? En ken je zijn mooie gezin al? Kijk snel naar het bericht en de prachtige foto’s. Geef het door aan belangstellenden. P.s. Wie is er vandaag nog meer jarig? Tag ze in de comments! Da na wan Hieperdepiep hoereee.

A di mi yere yu friyari
A di mi yere yu friyari
A di mi yere yu friyari, dan mi kon fersteri yu.
A no fu yu kuku, ano fu yu sopi
A no fu yu kuku, ano fu yu sopi
A no fu yu kuku, ano fu yu sopi, ma mi kon fersteri yu.

Da na wan Hieperdepiep hoereee. Clarence Seedorf is bigi jari geworden: 45 jaartjes jong.

De trots van Suriname en Nederland is in 1976 te Paramaribo geboren. Zijn vader  heet ook Clarence en zijn moeder is Dulce Seedorf.

Clarence is getrouwd met de Braziliaanse Luviana. Samen hebben zij 4 prachtige kinderen: Darjaene, Larisha, Jaysyley and Denzel.

De familie Seedorf komt oorspronkelijk uit het dorp van de voormalige plantage Berg en Dal te Para. Maar wist je dat Clarence in 2018 een DNA test heeft gedaan om zijn roots te ontdekken?

Het was wel duidelijk dat hij Afrikaanse voorouders heeft (46% Nigeria, 36% Sierra Leone). De DNA uitslag gaf ook aan dat een deel van zijn roots in Scandinavië (6,3%) en West-Azië (3,4%) liggen.

Clarence heeft een van de indrukwekkendste voetbal carrières achter de rug. Hij speelde bij clubs als Ajax, Sampdoria, Real Madrid, Internazionale, AC Milan, Botafogo en natuurlijk bij het Nederlands elftal. Hij won als eerste, en tot nu toe als enige, de UEFA Champions League met drie clubs (Ajax, Real Madrid en 2 keer met AC Milan).

Met al zijn ervaring is hij nu een trainerscarrière aan het opbouwen. Hij is 45 jaar geworden en heeft in zijn jonge leven heel wat bereikt! En Clarence blijft een levende legende, waarvoor alle grote voetbalsterren veel respect hebben. Surinamers en Nederlanders mogen trots zijn op deze kanjer. En dat zijn wij van FamilieNieuws zeker!

Wij wensen Clarence in ieder geval een hele fijne verjaardag met zijn familie.

Helpen jullie ons mee met feliciteren? Dat kan onder dit bericht hier op de website of check onze Facebook of Instagram pages.

FamilieNieuws Shoppen: Boeken voetbal en Clarence Seedorf bij BOL.com? Of leuke sportsokken?
Wil je meer lezen? Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken en producten de wij voor jullie hebben geselecteerd. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

FamilieNieuws winkel:
Wil jij een pruik kopen, of heb je weave banen nodig? De meeste winkels in Nederland zijn nog gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres. Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruik direct.