Video’s – Sylvana Simons start ‘nieuwe job’ met winti ritueel

Sylvana Simons

Een bijzondere dag vandaag: Sylvana Simons heeft geschiedenis geschreven: Ze is vandaag beëdigd en is nu officieel de eerste zwarte vrouwelijke partijleider in de Tweede Kamer. Sylvana is van Surinaamse komaf en dat maakt ons stiekem extra trots!

Bekijk de prachtige video en foto’s van de bijzondere dag vandaag! Helpen jullie ons mee met de felicitaties aan Sylvana en haar partij? Die kun je plaatsen onder dit bericht! We bedanken tevens een ieder die dit historische moment mogelijk heeft gemaakt. Leuk he?

Afgelopen maand waren er verkiezingen in Nederland. 1 van de nieuwkomers is Sylvana Simons van politieke partij BIJ1. Een bijzondere en historische gebeurtenis aangezien Sylvana de eerste Zwarte politieke leider in de tweede kamer is.

Vanmiddag, woensdagmiddag 31 maart 2021, zijn de leden van de nieuwe Tweede kamer geïnaugureerd. Ook Sylvana, en dat gebeurde op een eveneens bijzondere wijze. Ze kreeg een feestje buiten het gebouw van de tweede kamer en werd tevens op culturele wijze ‘ingezegend’.

Velen waren op ‘veilige’ afstand aanwezig om de Surinaamse Amsterdamse te supporten. En ook de zon scheen vandaag extra veel. Dat is alvast een goed teken! Veel succes Sylvana. Veel succes BIJ1!

Bekijk onderstaande video’s en foto’s ervan. Geef het door aan belangstellenden.

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Sylvana en politiek in Nederland bij BOL.com?
Wil je meer lezen hierover? Koop dan een goed boek.  BOL.com heeft alles! Bol.com is altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun
 mooie en uitgebreide collectie met boeken Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: