StarLife – Trotse vaders Leafs, Damaru, Brace en Steven Brunswijk – foto’s

StarLife - Trotse vaders Leafs, Damaru, Brace en Steven Brunswijk

Altijd leuk om naar trotse papa’s te kijken. En altijd leuk om schattige kindjes te bewonderen. Wil je weten hoe trots deze papa’s zijn op hun nakomeling? Kijk dan snel naar het bericht. En? Lijken ze op papa of zal die schoonheid toch echt van hun mama komen?

In StarLife doen we een rondje langs de sterren. We houden je up to date zodat je weet waarmee jouw favoriete celebs zich bezighouden. Vandaag checken we bekende papa’s en hun kinderen. Geef het door aan de liefhebbers. Ps. Kijk hoe trots Damaru is op zijn prachtige dochter! Wie is jouw favoriete celebrity papa? Tag hem in de comments.

Jahmil Dapaloe aka Leafs deelde mooie foto’s met zijn prachtige zoon op een zonnige dag.

Brace liet ons zien wat voor prachtige ogen zijn zoontje heeft.

Hij lijkt op zijn vader, he! Oja, deze knapperd heeft ook zijn eigen Instagram page. Bekijk het hier!

Kennen jullie het maandblad &C (and see)? Dit is onderdeel van het mediamerk van Chantal Janzen dat ook eigen tv-programma’s en live events heeft. Het blad is gericht op vrouwen van 18 tot 48 jaar en behandelt mode, beauty, lifestyle, food en travel. 

Steven Brunswijk deelde op zijn Insta een leuk &C interview en stralende foto’s met zijn jongste dochter.

Steven heeft ook samen met zijn dochtertje Jaelynn een reeks workout video’s opgenomen. Bekijk hieronder 1 aflevering. Heel leuk om samen met jouw kind te volgen.

En last but not least, Damaru deelde een stralende foto met zijn dochter.

Die appel is hier ook niet ver van de boom gevallen he?

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: