Voetganger dodelijk aangereden door 22-jarige – politie Suriname

overleden Suriname

Familie Khoedie is in zeer diepe rouw gedompeld. Roël Khoedie komt niet meer thuis. Hij werd dodelijk aangereden in het verkeer in Suriname door een 22-jarige bestuurder. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd

Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden veel kracht en sterkte met dit plotselinge verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Politie Suriname schreef het volgende:

De 61 jarige voetganger Roël Khoedie liet op maandag 29 maart na te zijn aangereden door een personenauto aan de Welgedacht C weg ter plaatse het leven. De verkeersunit van regio Midden deed na de melding van de aanrijding met dodelijk afloop de locatie aan voor onderzoek.

Daar aangekomen werd het slachtoffer dat geen levensteken vertoonde aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde formeel de dood van de voetganger vast. Volgens verklaring van de 22-jarige autobestuurder S.B. reed hij over de Welgedacht C weg. Hij kwam vanuit de richting van de Indira Gandhiweg gaande naar die van de Magentakanaalweg.

Ter hoogte van pand no.136 zag hij de voetganger Roel vanuit zijn rijrichting bekeken langs de weg staan. Op dat moment werd S.B. door zijn achter rijder ingehaald en gelijk hierna stak de voetganger de weg over van links naar rechts. Hierdoor kon de bestuurder S.B. de aanrijding niet meer voorkomen met voor Roël het noodlottige gevolg. Het slachtoffer was vrijwel op slag dood. Het rijbewijs van de autobestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Roel voor obductie in beslaggenomen, terwijl S.B. na verhoor is heengezonden. Het dossier ter zake wordt voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Parket.

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: