Help! Ik zoek mijn vader in Suriname

opzoek naar mijn vader

Hallo FamilieNieuws en lezers. Ik heb een moeilijke vraag. Ik weet dat het misschien zoeken is naar een speld in een hooiberg. Maar ik moet het gewoon proberen. Ik ben namelijk opzoek naar mijn vader. Ik wil dolgraag mijn broers en zussen leren kennen.

Lezen jullie de oproep van Chanie uit Suriname. Deel haar oproep met iedereen. Wie weet herkent iemand haar vader en lukt het haar om hem te leren kennen en om kennis te maken met haar eventuele broers en zussen!

Goedemiddag FamilieNieuws.

Ik ben Chanie en ik ben 20 jaar oud. Ik heb een verhaal en een vraag om te delen met jullie lezers. Ik hoop via jullie wat meer informatie te krijgen. Ik ben namelijk opzoek naar mijn vader en familieleden. Ik heb helaas niet veel gegevens dus ik ben me ervan bewust dat het best moeilijk zal zijn. Ik probeer het toch. Ik laat jullie gewoon weten wat ik weet. Wie weet komt er iets goeds uit de bus!

Hij heet Jimmy

Mijn vader zijn naam is Jimmy. Zijn familienaam ken ik niet. Wat ik wel weet is dat hij een oudste dochter heeft in Nederland. Ik ben 20 jaar geleden verwekt en ik ben geboren in het district Wanica. Toentertijd werkte mijn vader bij Cici. Ik hoorde ook dat hij in PCS was. Zijn familie is van het district Saramacca. Het zijn Javanen. Ik weet ook dat een zus van hem werkte in het Diakonessenhuis in Paramaribo. Daarnaast verkocht ze spullen tijdens feestdagen. Ook in de Palmentuin.

Mijn moeder is een creoolse dame, ze heet Masé. Lieve mensen, kunnen jullie dit bericht doorgeven aan anderen. Wie weet herkent iemand mijn vader. Ik wil hem dolgraag leren kennen. Ook mijn zuster en broer wil ik leren kennen. Misschien herkennen zij iets van mij in deze oproep. Ik hoop dat ze reageren. U kunt hieronder in de reacties reageren als u wat tips heeft voor mij.

Maak contact met FamilieNieuws

Ben je mijn vader of ben je familie. Maak dan via een privé bericht contact met FamilieNieuws. Ik ben u allemaal heel erg dankbaar. Groetjes van Chanie

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: