Onze lieve zus Agnes Enser is er niet meer – foto’s

zus Agnes Enser

Haar paspoort stond getekend voor 22 maart 2021

Hierbij maken de broers en zussen Enser uit Suriname en Nederland bekend dat hun zus Agnes Enser is overleden in Suriname. De gepensioneerde verpleegster van PCS wordt te Plantage vierkinderen naar haar laatste rustplaats gebracht.

Er zal een bus beschikbaar zijn. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Bekijk ook de overige gedeelde foto’s. Wij van Familienieuws wensen alle broers en zussen en alle overige nabestaanden veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Heel rustig en stil is van ons heengegaan op maandag 22 maart 2021 onze lieve zus

Agnes Theresia Enser

Geboren op 9 november 1936 te Plantage vierkinderen in Suriname.
Agnes was dochter van Emile Juliaan Enser en Bertha cornelia Seymor. In leven was zij gepensioneerd verpleegster van het Psychiatrisch Centrum Suriname ( P.C.S.).

Uitvaart

Wij zullen onze zus, tante en groottante op donderdag 1 april aan de schoot der aarde toevertrouwen. De rouwdienst zal gehouden worden in de R.K kerk te plantage Vierkinderen de plaats Marianella om 15.00u. Waarna wij Agnes naar haar laatste rust plaats zullen begeleiden.

Om 11.45 zal er een stoet vertrekken vanuit het mortuarium van Az alwaar er een bus beschikbaar zal zijn voor de genen die de rouwdienst wensen bij te wonen te plantage vierkinderen.

Gelieve de covid- 19 maatregelen in acht te nemen.

Namens de broer en zussen:
Nicolina Enser ( in Nederland)
Esseliene Enser ( in Suriname)
Cornelly Enser (in Suriname)
Henny Enser (in Suriname)

Rust zacht Agnes, wij zullen je steeds blijven gedenken.
Je paspoort stond getekend voor 22 maart 2021.

Adjosie

zus Agnes Enserzus Agnes Enserzus Agnes Enserzus Agnes Enserzus Agnes Enser

FamilieNieuws Shoppen: Boeken kopen bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen? Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk al hun andere leuke boeken of producten. Bekijk onderstaande collectie boeken die wij voor jou hebben uitgezocht. Bestel ze vandaag nog dan kun je morgen al beginnen met lezen: