Happy Birthday Sunnery James – Top DJ en man van Doutzen Kroes – video’s

Sunnery James Gorré jarig

Da na wan Hieperdepiep hoereee. Sunnery James Gorré is vandaag biggie jari geworden. Helpen jullie mee met de felicitaties? Die Kun je plaatsen onder dit bericht! Sunnery:

#wereldberoemd #DJ #Surinaams #bloedmooievrouw #DoutzenKroes #40jaar #muziek #papa #Amsterdam #Ibiza Wil je meer over hem weten? Bekijk dan het bericht en de stoere video’s. Enjoy the day Sunnery, liefs van FamilieNieuws.

De knappe, sympathieke en succesvolle DJ Sunnery James wordt vandaag 40 jaar. De down-to-earth Amsterdammer is de helft van het DJ en producers duo Sunnery James & Ryan Marciano. 

Sunnery en Ryan zijn wereldwijd beroemd en draaien over de hele wereld op de grootste dance festivals en vetste feesten. Van Ibiza tot Miami, ze zijn overal populair en worden regelmatig gespot met sterren als Beyonce en Dr Dre.

Doutzen Kroes

En natuurlijk is Sunnery ook bekend als de man van supermodel Doutzen Kroes. Zij hebben elkaar voor het eerst ontmoet in 2009 op zijn verjaardag. En ruim een jaar na hun eerste ontmoeting zijn ze getrouwd. Een paar maanden later werd zoon Phyllon geboren.

Inmiddels hebben de twee sterren ook nog een dochter, Myllena Mae. Na een aantal jaren in New York, woont het gezin nu alweer een paar jaar in Amsterdam.

Twee stralende sterren: Sunnery James en Doutzen Kroes

Het geheim van hun huwelijk? Ze zijn heel verschillend. Hierdoor hebben ze wel vaak discussies. Maar daardoor blijft de passie voor elkaar bestaan. Ze zijn dan ook nog steeds smoorverliefd. Doutzen geeft toe dat ze Sunnery zelfs tijdens ruzies aantrekkelijk vindt. Hoe mooi is dat!?

Voetbaltalent

Sunnery James is dus al meer dan 15 jaar top DJ. Maar dat had ook heel anders kunnen lopen. Hij speelde in zijn jeugd bij Ajax en heeft bij Chelsea stage gelopen.

Voetbaltalent zit zeker in de familie, want Sunnery is een neef van Surinaamse bondscoach en ex-profvoetballer Dean Gorré. Door een zware enkelblessure kwam helaas al snel een eind aan zijn voetbalcarrière. 

Succes

In een recent interview met YouTuber Kaj Gorgels vertelt Sunnery dat hij veel nieuwe muziek heeft gemaakt tijdens Coronatijd. En dit is niet alleen house. Hij voelt zich vooral geïnspireerd door de tijd die hij nu met zijn gezin doorbrengt.

Hij geeft ook aan dat vanwege het succes hij soms minder op gevoel heeft gewerkt en meer zakelijk. Dat gevoel is nu weer terug.

Leuk interview met Sunnery James door Kaj Gorgels in zijn podcast Effe Relativeren

Hij verwacht ook na de coronatijd meer thuis te zijn en minder te toeren. Soms deden ze 140 shows per jaar. Dat dat is om de dag een show. De coronatijd heeft volgens hem voor een verdieping van zijn relatie met Doutzen en zijn kinderen gezorgd. Hij heeft zich dan ook voorgenomen om voortaan om alleen maar dingen te doen die uit hemzelf komen, waar hij energie van krijgt. Niet meer om te pleasen.

Wij wensen Sunnery in ieder geval een hele fijne verjaardag met zijn familie.

Helpen jullie ons mee met feliciteren? Dat kan onder dit bericht of check onze Facebook, Instagram of Twitter pages.

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? 
Wil je meer lezen over Sunnery James en de bekende dames Kroes? Dames Kroes? Jazeker. Doutzen heeft namelijk een zus die boeken schrijft over mind & body rituals, over Powerfood en ze geeft zeer interessante tips voor een bewust leven. De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boekenOf bekijk onderstaande boeken die wij voor jou geselecteerd hebben. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: