Video – De uitvaart van onze prinses Shivani Ramkoemar in Suriname

Waarom moest je ons zo vroeg verlaten?

Video – Shivani Ramkoemar is er niet meer. De dood van de 17-jarige prinses van de familie laat velen met verdriet achter. De uitvaart was gisteren en voor de familie en vrienden die er niet bij konden zijn was er een live stream. U kunt het hier bekijken.  Let op: De beelden kunnen zeer emotioneel overkomen. Houdt u daar aub rekening mee.

Bekijk tevens de overige gedeelde foto’s en video’s. Wij van FamilieNieuws wensen haar familie, vrienden en overige nabestaanden veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

Rust zacht lieve prinses

Shivani Poodhja Ramkoemar

Ramkoemar Shivani waarom moest je ons zo vroeg verlaten,💔 we gaan je heel veel missen 😭😭😭😭😭 je blijft mijn allerliefste want je gaat voortleven in onze harten 😭😭😭😭😭

Shivani Ramkoemar van Leiding 10, Paramaribo Suriname, is overleden in de jeugdige leeftijd van 17 jaar. De uitvaart heeft plaatsgevonden op zaterdag 27 maart 2021. U kunt de live video van de uitvaart onderin dit bericht bekijken. Bekijk ok de overige gedeelde foto’s en video’s. Geef het door aan belangstellenden. 

FamilieNieuws winkel:
Wil jij een pruik kopen, of heb je weave banen nodig? De meeste winkels in Nederland zijn nog gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres.  Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande locks direct. 

Aliexpress winkel Nederland

Bekijk hier de video van de uitvaart:

Gaat de video niet open? Bekijk hem dan hier op de Youube pagina van Ricka’s Entertainment. Klik hier

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: