Video – Jogi over bericht vermist meisje in Suriname

meisje vermist

“Ik heb niets geplaatst!!!”

Opgelet iedereen! Het bericht over het meisje dat vermist is en mee zou zijn genomen door een paar mannen berust NIET op waarheid. Dat zegt parlementariër Mahinder Jogi tegen de media.

Video – Veel mensen hebben het bericht gedeeld. Maar ook veel mensen zijn boos geworden want het bericht heeft een beladen etnische lading. Luister naar de video en hoor wat hij zelf erover zegt. Wie is verantwoordelijk voor dit bericht? Dit kan toch niet zomaar?

Jogi reageert op het verontrustende bericht van vermissing op zijn Facebook pagina. Hij zegt dat zijn advocaat een onderzoek gaat instellen. Hij wil weten wie dit heeft gedaan. Want hij heeft het niet gedaan. Bekijk hier de video daarover:

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 


meisje vermist