We hebben onze zoon Shailesh Bajnath verloren – video en foto’s

Shailish Bajnath

Een triest bericht van overlijden.

In de bloei van zijn leven heeft onze zoon, broer en kleinzoon Shailesh Bajnath het tijdelijke met het eeuwige verwisseld. Dat maken de families Bajnath, Basant en Sahabier bekend. Hij is 22 jaar geworden.

Bekijk het bericht voormeer informatie en kijk naar de gedeelde foto’s en video. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden heel veel kracht en sterkte met dit veel te jonge verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Overleden

Shailesh Naveen Bajnath

In de veel te jonge leeftijd van 22 jaar

Familie en vrienden
Met heel veel verdriet maken we bekend dat onze zoon, broer, neefje en kleinzoon het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld..

Bajnath Shailesh
meer bekend als Paps

Rust zacht, je was altijd een hard werkende jongen.

Crematie heeft reeds plaatsgevonden op maandag 22 maart 2021 te Weg naar Zee in Paramaribo Suriname
Rouwzittingen vonden plaats ten huize van familie Sahabier – Bajnath (opa/ adja).
Oost west verbinding km 21. San souci no 7.
Suriname

Namens families Bajnath, Basant en Sahabier

Bekijk hier de gedeelde video en foto’s:

FamilieNieuws winkel:
Wist je dat mannen ook pruiken kunnen dragen?  Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande mannenpruiken direct. 

pruik aliexpress  

mann\en pruik Aliexpress

FamilieNieuws Shoppen: Boeken kopen bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen? Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk al hun andere leuke boeken of producten. Bekijk onderstaande collectie boeken die wij voor jou hebben uitgezocht. Bestel ze vandaag nog dan kun je morgen al beginnen met lezen: